Prijava

Зато што нисам безвезе листала своју базу података!
Мислила сам да ћу баш да допринесем.

мИЛИЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ОСТАВИ МИ МАКАР СИНА!!!!!!!!!!

Surovi. Obrisao mi prvu definiciju dana zbog neadekvatnog naslova, koji nakon toga nije hteo da izmeni i da je vrati. Tada sam odlučio da ću mu to naplatiti kad - tad, i etiketirao ga kao bezmudu gomilu govana i nadrkanka. Danas je po meni najbolji moderator, a deluje mi i da je kul.

Kelt. Išao mi strašno na kurac, mislim da sam ga jednom prilikom u početku blago ishejtovao, ne znam zbog čega sve to. Onda sam skontao da su mu definicije u stvari neobično duhovite. I danas ga rado čitam iako ga ne ocenjujem jer ga vijam da ga prestignem.

Nema smisla nekoga mrzeti preko interneta, ja prvi nisam onakav za kakvog se predstavljam, ko zna kakvi su ostali autori. Za kaizena recimo već dugo verujem da je u stvari jedna mudra sredovečna gospodja.

Predražinjo - dosta njegovih defki sam znao još sa fejsa, i kad sam to rekao lik me arogantnije od fatal erora spustio. zatim kad sam video da mu je definicija (grupa sa fejsa) otišla u odabrane iznervirao sam se toliko da sam digao ruke. sad sam indiferentan.

Džimi - jer me je banovao još dok sam bio na samom startu ali način na koji me je odbanovao mi je smekšao srce pa mi je sad čak i kul (naravno dobio sam čuveno "nemoj da se ponovi, i ubuduće pazi šta radiš") ha ha

Mylyca - imam osećaj kanda se svugde trpa, a kao i da pretenduje da bude mod(što samo po sebi nije loše da ne uključuje aroganciju i ulizivanje)

Niko više. Ako sam nekoga oštetio neka se ne ljuti, ionako nikog od vas ne poznajem zaista, to je samo površni net utisak.

Mara Munja - jebi ga, ja branio slend, napao prsta, ona bi ruku dala za njega... i bilo je još ponešto... i nikad više nismo ni slovce otkucali jedno drugom...

Jana - ja lupio nešto na četu, ona mi indirektno rekla da sam poluautor i jebi ga... isto kao sa marom poslije...

Džimi - ispočetka mi je iš'o na kurac, onaj fazon, nikad ne progovoriš riječ s nekim, ali te nervira... kasnije na podforumu ''politika i društvo'' skapiram da je dobar lik i sad mi je najjači mod...

prvi autor kog sam zamrzeo je onaj s kim sam ostvario prvi kontakt, ne secam se kako se zvao al ubrzo posle toga sam zamrzeo i druge

ахахааххаххаааххахаа који си ти лудак

Преименујте тему у "Много ми иду на курац ови Џими, Гамби и Мара Муња".

IN SOVIET RUSSIA WE DONT HATE USERS! USERS HATE US!

JTU zbog jedno 50 hejterskih definicija o Dragani. A sad kad vidim da ga 70% sajta mrzi, nije mi žao. Mwa.

Вејверн - кења много, што рече Тандрчак
Сајклон - Исто, кења, и увек мисли да је најпаметнији

zasto svi mrzite JTU kad je bas dobar, pravi prijatelj

jedino mi e on pomagao onda kad sam umislio da sam bijonse, cak mi je i svoju odecu tad pozajmljivao

Сајклон - Исто, кења, и увек мисли да је најпаметнији

Он јесте најпаметнији, дећко...

Ма кога боле курац ?

džimi pretenduje da skine jovičića sa trona (po broju otvorenih tema)

ja ne mrzim nikog, meni su svi moji vukajlijaši kao moja deca... tako nekako... cimanje mi da bilo koga mrzim... ima autora koji su mi patetični, al ne mogu sad da se setim koji su...

Ivanhoe, koji se tada zvao Rastko ili tako nešto sa svojim komentarom na jednu od mojih prvih definicija

interesantno...

niz koji curi sarkazam. Opasno mi je skočio živac tada. No, vremenom sam uhvatio sebe kako sam tri puta gori, tako da danas tome ne pridodajem nikakav značaj.
Na drugom mjestu je talentovano_glup sa nekim svojim nedokaznim i bezveznim stavovima. Nekad se zajebe pa napiše štogod dobro i pohvalim ga u komentaru. Ali inače, samo držim distancu i to je to.
Napisao bih i džimija, ali materem' ne mogu tačno da orazložim zašto jer sam već zaboravio. Davno bješe. Da ne bude neko naglabanje otprilike, to je to.

U lako je ovo...
Pekky jer me je zajebavao dve nedelje zato što sam rekao da mi ktitori brišu definicije...

:'(

A kako da te ne zezam? Samo mi reci kako? :D http://vukajlija.com/ktitor/249918

Ma dobro, sad smo kul. ;)

Al' meni je skor najači jer ima 7 pluseva... k'o je dao plus na to? xD
A ovde sam se samoisprozivao
http://vukajlija.com/ogorcenka/266118
Da sad smo kul :D

Naslov ove "zavadi pa vladaj" teme je priznaćete malo preteran. Uopšte mi nije jasno šta bi to neko ovde morao da mi uradi da ga zamrzim...
Gluposti!