A ovo prvi put razmisljam koliko ce patike da mi traju :D
A ne mogu neke jevtine zodbojku mi trebu :) necu d sjebem nogu zdzaba..
A ponekad jevtinije i duze traju..
jednom sam kupio jedne Li Ning patike za 1500...
Nosio sam ih oko 8,9 meseci.. I onda sam morao da menjam zato sto mi omalile :)
A samo na petama je onaj sudjer otisao :)
Није него сам рачунао. Ако ми три пута јефтинија патика траје пола радног века ове скупље, ја сам у плусу. А најчешће траје и до 2/3 радног века ове три пута скупље. Мислим, тако се мени увек заламало.
Није него сам рачунао. Ако ми три пута јефтинија патика траје пола радног века ове скупље, ја сам у плусу. А најчешће траје и до 2/3 радног века ове три пута скупље. Мислим, тако се мени увек заламало.
Купио за 200 динара тике код цигојнера на бувљаку да их користим само по дворишту. Купим лепак за ципеле за 160 динара, прилепим их, однесем код другара обућара да мало зашије и сад их носим и по граду. Јептесе манекени.
ЕДИТ: пошприцао сам их изнутра да побијем организме
Da predupredim svaku dalju priču - tražio sam razmod jer imam mnogo obaveza tokom leta i neću moći da odgovorim potrebama sajta. Hvala svima na tolerisanju i saradnji.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
A ovo prvi put razmisljam koliko ce patike da mi traju :D
A ne mogu neke jevtine zodbojku mi trebu :) necu d sjebem nogu zdzaba..
A ponekad jevtinije i duze traju..
jednom sam kupio jedne Li Ning patike za 1500...
Nosio sam ih oko 8,9 meseci.. I onda sam morao da menjam zato sto mi omalile :)
A samo na petama je onaj sudjer otisao :)
u pravu si..
UZIAM ONU ZA 5700!
samo dskupim pare.. ololo
Gljivice gratis :)))
Еее не, то је већ ствар хигијене. х)
Cek bre! Duzmem jevtinije ili skupljije!
Glasam za skupljije, ali od šanera!
Kod Sanera su one jevtinije :D
U Djaku su skupljije :D
Sludeo si nas...OD ŠANERA!
He, he jebiga nisam dzaba sale..
OD SARZERA!
Што је Брус размодован?
da jbt, ko je brusa otjerao?
Utvrdjeno je da mu to nije pravo ime.
Купио за 200 динара тике код цигојнера на бувљаку да их користим само по дворишту. Купим лепак за ципеле за 160 динара, прилепим их, однесем код другара обућара да мало зашије и сад их носим и по граду. Јептесе манекени.
ЕДИТ: пошприцао сам их изнутра да побијем организме
Da predupredim svaku dalju priču - tražio sam razmod jer imam mnogo obaveza tokom leta i neću moći da odgovorim potrebama sajta. Hvala svima na tolerisanju i saradnji.
Жив био.
Brus, legendo, viđamo se po komentarima i na pivu!
Добродошо назад у поштен свет. хД
Одличан си мод био, надам се да ћеш бити опет кад се стекну услови.
Aj, pošteno se odmori pa da nam opet dođeš kao mod.
ae bruse pa se vrati u modovanje kada ti dosadi na poslu :)