U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Само ме брине да не крене да прељева опет.
Прељева и овако.
Lijepo vrijeme, neće niko da ga troši pred ekranom :D
Oću ja moda, lolol. Šalim se, đavola rabota 'e to. Što kaže enje, velkam bek međ obične smrtnike.
E, šteta za sajt zbog Busa. Jes dobar čovek.
Stvarno serete ko foke, nije umro ako se razmodovao. Mrs bre!
Smem li da berem maslačak sada? Piše u novinama da se sada to stavlja u salatu, ali se bere do 13 časova.
Сваки је модератор добра, ал' тек када постане бивши. ♥СтефанКостић♥
smeš, ali samo svetlije listove - tamniji su prezreli pa su gorki, a to do 13 časova veze nema sa životom, to je neka vračka vlaška... :)
zar nije ona mliječ u maslačku otrovna?
Не лупај, нико није секо вене, поздравили човека. Боље то него да шест страна расправљамо зашто је отишао и како и остало.
Hvala na brzom odgovoru, novinama uopšte ne verujem, piše da je to zbog nekih lekovitih sastojaka. :) Znači svetlije, nisam probala, a cvetovi mogu da se pohuju, to im verujem. :)
Pa jeste, ali nje imaš uglavnom u cvetovima. A i ne možeš da crkneš od par listića.
Ако береш у парку са много керова... Боље прескочи.
ЕДИТ: пошприцао сам их изнутра да побијем организме
Zbogom stopala, zdravo gljivice.
A ne znam zašto uopšte pohuju to cveće, da li se oseti još neki ukus osim jaja, prezli...
Da, da, daleko od zagađivača, u divljini :)
Mislim da se to bere za jelo u periodu pre nego što maslačak procveta, tako da sad ne bih preporučio. Drugo, mnogo je gorka, moraš ubijati ukus limunom ili šta već uklopiš da dodaš. I moraš to raditi na nekoj devičanski čistoj livadi, daleko od puta i zagađenja. A to do 13 h nemam pojma... Uglavnom, jednom sam probao, nikad više. Odvratno je, mada kažu da je zdravo, čisti organizam. Ja lično sam protiv.
Da, u ovo salatu ide slanina, jaja, sir, pomorandža, biber... I onda maslačak ima ulogu da se ne primeti, ali da se salata zove po njemu :)
Maki, ja od cvetova maslačka pravim med, ali bere se tek kada baš procveta, kad je onako gust žut cvet. Od mladih listova se stvarno pravi fenomenalna salata, ali ako ne odeš da ga ubereš negde stvarno daleko od grada, bolje nemoj.
Hahahaha do jaja je recept. Slanina, jaja, sir...Marcipan jebeš maslačak, nemoj ni da ga stavljaš, a salatu svejedno zovi po njemu.