Разноразно питање

1. Kako da smanjim velicinu gifa?

2. probaj "save as..."

3. Oce na doceku Seselja pustiti -igra rokenrol cela Jugoslavija?

4. Zašto vukajlijaši kada žele da stave do znanja autoru da su mu plusirali defku u komentarima uglavnom pišu + ili +++, a ne npr. ++ ili ++++? Da li to ima veze sa nekim sujeverjem, kao ne valja paran broj, ili tako nešto? :)

5. To ti je kao kod ruža, ne valja parno. Jedan je dovoljan, tri su srpski. Što dalje implicira da su dva hrvatski, a četiri je već puno. Mislim da nema veze sa parnim ili ne.

6. Vidi, paran broj ruža nosiš na sahrane i ostalene nemile događaje, ženi koja te prevarila a neparan na svadbe rođendane i ostalo. Izvuci pouku.

7. Vidi, paran broj ruža nosiš na sahrane i ostalene nemile događaje, ženi koja te prevarila a neparan na svadbe rođendane i ostalo. Izvuci pouku.

Znam ja to, zato i pitam. Nisam znao da vukajlijaši veruju u takve stvari. :)
    Mada, moram priznati, ima tu nečega, stavim dva plusa, pa ajd' stavim i treći, ovako ružno nekako.

8. Pa Srbi smo majku mu :)

9. Ti si ustaša! Pitao sam Čika Bolju...

10. ZAŠTO ME MRZIŠ ŠTO VOLIM ŠEŠELJA?

11. јел се ја то трипујем или је у последње време све више тема затворених после мог поста? јел ја то модеришем а да ни не знам, шта?

12. sto je ime Esma posebno?

Je li tacno da zivot pocinje u tridesetoj?

13. moj je počeo u 32.

14. 8250

Узмеш број (13750), поделиш са 100 (%) и резултат помножиш са бројем процента (60%)

Il na teži način.

13750 * 0,6

15. Kako se zove ovaj glumac? Ako je uopste glumac.
    Mislim na ovog sto prica "Kude si be Miso" i "Cekaj da javu za Misu"
    http://www.youtube.com/watch?v=KN7MnzBnPOc
    http://www.youtube.com/watch?v=8jXsT9un_u0

16. ej, mnogo sam se napijo..rostiljamo kod druga na vikendicim rostisljali..sad dolaye neke trebe a ja yavrsijo flajku votke i energetske napitke ahahahaha lololo aj ydravi cao..moysdqa iybacim neku defku posle

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.