Разноразно питање

1. sad ćemo čoveka zatrpati postovima i neće dobiti odgovor lololo

Može!
    'DE SI SANŠAJNE JEBOTEBOG? Nema te 500 godina!

2. да ли неко зна каква је игрица Д ГАДФАДР: ФАЈВ ФЕМИЛИЗ ОНЛАЈН?

3. daleko su djerdap i vojvodina gore, jebiga, ali fala

4. 'DE SI SANŠAJNE JEBOTEBOG? Nema te 500 godina!

Ma tu sam, obaveze kurci palci

Kako tvoji ?

5. Ма нема проблема, само ц/п

Деветар Цокулић

Јел има неко линк да се скине паскал, али онај најједноставнији што је блу скрин ђе се куца текст. Може и портабл :)
    НЕМОЈТЕ КУЛИРАТИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
    pre 5 minutа

6. Davide, njemu treba celi dan samo da stigne iz Južnog Sandžaka do Palića lololo.

е па онда нек иде на косово лоло

7. Odlično! Šta radi Jorgan? Njega nisam video 20 godina lol.

daleko su djerdap i vojvodina gore, jebiga, ali fala

Idi do Zlatibora jebote, nije ti previše daleko.

8. lolo kosovo sam predlagao, nece pederi tamo

9. Потврђујете да сте пичкурине са разлогом, још вам фали аца ка ге и сви смо ту :Д

10. Ih Jorgan firmu otvorio, to jest preuzeo od matorog al je razvalio sad jebe mame.. Pun je ko brod.

Šta Hax učini od čoveka, nevera.

11. lolo kosovo sam predlagao, nece pederi tamo

Mila su im srca i bubrezi lololo

12. златибор је до јаја. и то лети још бољи него зими.

да ли неко зна каква је игрица Д ГАДФАДР: ФАЈВ ФЕМИЛИЗ ОНЛАЈН?

13. Деветар Цокулић
    Јел има неко линк да се скине паскал, али онај најједноставнији што је блу скрин ђе се куца текст. Може и портабл :)
    НЕМОЈТЕ КУЛИРАТИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Цокулиђу, шта се дереш, јебем ти крвцу. Немој оно плаво говно да очи испадају, него скини ово. Кад инсталираш, видећеш фолдер што се зове ИЦОНС или ИЦОН, е њега преименуј у ИЦОН или ИЦОНС, ако ме разумеш.

14. Eeee i meni treba Delfi da se skine, nmg da nađem aj dajte ako znate.

15. Нашо сам паскал на званичном сајту школе лололо кацам тумаљ.
    Него како да отворим у цмд неки програм ?
    C:\Users\xx> ми стоји, и како сад да отворим паскал који се налази у десктопу ?

16. U poslednjoj epizodi "Srećnih ljudi", Ozren odlučuje da se povuče iz posla, ali mu neko poručuje telefonom:

Ovaj put si izvukao čitavo dupe, lopužo. Sledeći put nećeš.

Ko je to bio? Da li je to bio Roki (jer ga je Ozren smenio i postavio Pabla za glavnog telohranitelja), Sofronije (koji je bio isteran iz sobe minut pre toga), muž od Lare Simonović (Milice Milše), onaj njegov neprijatelj koji mu je bio na večeri na početku serije i koji je naredio da se digne u vazduh Ilićev restoran ili POPARA?

17. možete mi pls dati link teme: "Ja bi ga zvao..." tako nešto, ne mogu da e nađem!

18. YeahBatch

Аркан.

Lololo :))

19. Можеш ли гугл да нађеш?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.