Разноразно питање

1. Čini mi se da ide samo u prvom licu. Nema menjanja po licima i tih pička materina.

2. Samo prvo lice, tako je po gramatiKi.
    Znači ja/ti/on JEMEN!

3. Коме ти море кажеш да му је курац 6 сантима?!

4. Hahah, napisah to nadajući se da će neko da izvali ali eto, dugo vam je trebalo lololo.

5. Па откуд знаш?

6. Кад си ме видео?

7. Значи ово је 100% тачно, преписо и урадијо. ФАЛА МЊАХ :*

8. Је л' има неко неки линак за доњнлоад менаџера 03 или 04? Ако има, нек бачи на пвт.

9. E nisam neko vreme pratio desavanja na vuki(dok neko slucajno nije pomenuo, nisam provalio da su ukinuti ktitori), daklem, zasto je kazien skinuo ktitore i da li im je jednostavno prerezao ktitorstvo, tipa ako je neko uplatio do decembra, a on mu jednostavno skinuo ktitora?

10. Не, имају ктитора док им не истекне. Нпр. Окс је ктитор до почетка следеће године, чини ми се.

11. веверице, имам петицу ако ти треба.

12. Tražim što stariji, tako da mož da posluži. Sam da prodje krivično. :D

13. јес', штета што нема менаџер из деведесете, ал' би крцао са звездом! ЈЕБИ ПИЧКЕ КРАГУЈЕВАЧКЕ СУТРА! ООООООО ВЕРКО, ООООООО ВЕРКО!

14. Aj da damo ideju ovima da naprave. :D
    Jebi Kragujevčane, pičke najveće! ololo

15. NAS KRAGUJEVČANE?!?!

16. Aco ja našo ovde iz 93 nisam skido ne znam kakav je probaj
    http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=347

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.