Разноразно питање

1. ma nije meni do odabrane defke, nego da mi se ne uslovljava tolikim brojem glasova pravljenje postera ili reakcija.

2. Crvena konjeva mas'

E ti mi nisi jasan da ti je to jedan nalog bio bi u samom vrhu. Ovako mi glupo. :)

Ја имам још три налога у првих три хиљаде које сам престао да користим, ја сам вишестрана личност лолололо

3. Ја имам још три налога у првих три хиљаде које сам престао да користим, ја сам вишестрана личност лолололо

da svi sve spojio mogao si ladno imati top 100 nalog :-)

4. Ma ja imam genijalnu ideju kako da se poboljša kvalitet reakcija, al' nema ko da me čuje.
    Naravno, svesni ste da na tu temu ovde razglabamo u prazno :)

5. Добро ме подсети на те налоге Змају, ево нек виде људи колико ја у ствари имам дефки разбацаних по налозима које више не користим.
    http://vukajlija.com/recnik/autori/87222/definicije
    http://vukajlija.com/recnik/autori/97588/definicije
    http://vukajlija.com/recnik/autori/101392/definicije

6. Zmaje, šta bi ti falilo? Ja sam jurio tih 1000 poena i kad sam bio negde na 950, ograničenje je ukinuto. A ima još gomila takvih.

7. ma dobro, neću umrijeti ako ne mognem praviti reakcije, ali eto, da kažem svoje mišljenje samo :-)

8. Jebiga, jeste da ima odličnih posterdžija i reakcionara koji nemaju ništa na defkama, ali oni su u zanemarljivom procentu u odnosu na ovu klinčadiju što pravi glupe postere i reakcije i uz to spemuju izbacivanjem po 5-10 komada.

9. Zbog cega u definicijama na naslovnoj strani ima toliko psovki, pogrda i negativnih stavova? Pratite trend blica,novosti i dnevnika 2?

10. Ne, već su smorili aforizmi i igre reči. Treba malo mrsnih defki.

11. ЦИТАТ
    Treba malo mrsnih defki.
    ТАТИК

+1

12. 50 поена граница би елиминисала 99% клинчадије, 50 је доста :-)

13. Zmaju, koliko sam ja upoznat više nema ograničenja, zato i ima toliko smeća u reakcijama.

14. http://vukajlija.com/reakcije/23407 слажем да је нешто типа ово спем :-Д. па 50 поена ако би се увело би по мом мишљењу било оптимално.

15. Ja iam genialloga predložinja za rešavanje od klinčadinci:
    Nači da se napravu dveju serveri. Edan za oni ispod 1500 mesta, i edan za oni preko. Svaki koi imade nešto odabrano avtomatski upaduje u ovog 1. servera.
    Ovi iz 2. server mogu da čitaju sleš gledaju defke sleš posteri sleš reagcije, ali ne mogu da prave u 1. server. I mogu da daju samo plusovi na te defke sleš reagcije sleš posteri. Mi iz top 1500 možemo da biramo u onu karticu za defke dal oćemo samo server 1, mosa server 2 il obaju serverovi. I tako se rešavajuamo od spemovi pljus što če ondak da bude lakše na modovi da nađaju kfalitet. I da se zaposle nova moderatora da svakog dana banuju minimalno 20 iz 2. servera, da bi se raskrčio sajt.
    btw, dosadno mi pa piskaram vako, interesantno je :)

16. Ponavljam pa možda Rajfajzen vidi i uvaži:

Ma jednostavno treba staviti pravilo da kad ti odaberu poster dobijaš mogućnost da praviš reakcije. Sa tim odabranim posterom bi korisnici pokazali da imaju bar neku kreativnost koju mogu pokazati i u reakcijama. Ne treba mešati definicije sa reakcijama i posterima.

17. nikada ja onda ne bih dobio priliku da pravim reakcije :)
    EDIT: sve mi pobrisaše, dušmani! :)))

18. Pogurali bi nekako :)

19. Ovo je potpuno nevezano za ovo sto smo pricali do sad, ali moj post ide ovako:

Ej treba mi pomoc. Dala mi razredna da zamislimo da smo u inostranstvu i da pišemo pismo nekome kod kuće. Pošto je za ocenu, bio bih zahvalan ako bi mi neko ukazao na pravopisne greške:

Dear Stefan,
    Hey, bro, what's up? Here in Manchester is pretty nice. I am trying to pick up English accent, but it's hard. I also like Irish accent. Scotsman speak weird, their "r" is too long. School system here is so easier than ours, I am studying like I'v studyed in 7th grade, but I am getting better grades than in Serbia. If their collages are this much easier than ours, I might sudy law here.
    I have cought a cold, but oather than that, I'm fine. I miss sun.
    As you know, I am huge Manchester United fan, and I have been watching live every match they have played. I can't wait for the derby against Manchester City, we are going to show how real footbal is played to those overpaid selouts!
    Anyway, oather than sun, I also miss you. And breakfast that is not made from eggs.
    People here are so nice, probably becouse of accent. When I am talking to communal worker, i feel like I am talking to professor at university. It's pretty awsome.
    Write back as soon as you get a chance.
    Nikola (or, as they call me here, Nickie)

20. studyed
    collages
    sudy
    show show
    awsome

me se čini da sa ovjem riječima nije sve redu. ali, slabo ja znam engleski.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.