ПАзи, мин минимума ти је метар, а то ако је стрмо, пошто тад ионако неће моћи да се мимоилази. Идеално ти је метар и двадесет, тад ти је таман комотно колико треба, а не заузима толико простора. Е сад, какво је степениште, дрвено, бетон, мердевине?
Да објасним ситуацију..
Викендица је 4*6, овај један зид од 4м је цио у стаклу, наспрем тог зида је улаз.. На приземљу мора да буде: Дневни боравак, кухиња, трпезарија(Ал може шанк да послужи) и купатило. Горе треба да ми буде нека галерија(не цијели други спрат, него само пола заузима), и ја требам да повежем то..
Ja ukapirah da si drugu dimenziju tražio.
A za takve stvari ti mogu poslužiti i stepenice od 80cm, brate nije to stubište u zgradi pa da se mimoilaziš sa kilo ljudi svaki dan. Samo da posluži i dobro je. :)
ovo mozda i jeste ispravno, ali ne zvuci prirodno. stavi It is pretty nice here in Manchester
weirdly bi trebalo, ali ako ti to zvuci cudno ti stavi Scotsman's accent is weird, mislim da je tako bolje.
stavi ili their school system, i stavi so much easier.
to moze, ali "like" nije bas formalni oblik, bolje bi bilo da ide I am studying as I have studied in 7th grade.
ostalo je ok cini mi se. osim par gresaka u kucanju, ali kontam da ces to sam da popravis
e hvala mng :D
Šta kurac Mančester, je l' me zvao neko?
треба ми помоћ неког архитекте ил тако неког..
Колика је најмања ширина степеништа за викендицу?
Дужина курца пута десет.
Hahahahahahahahahaha, ali uzimi u obzir on je Mikri možda bolje dvaes. lolololo
Много то брате..
Зезам се, ја кад бих радио по том принципу, морао бих на кант да идем уз степенице.
Колика је најмања ширина степеништа за викендицу?
Зависи. Унутрашње степениште (за на спрат) или степениште у прилазу?
Унутрашње.
Metar i dvajes. (Kod mene je mislim 1m ili 1.1m, al ti stavi malo više, ima se, može se)
ПАзи, мин минимума ти је метар, а то ако је стрмо, пошто тад ионако неће моћи да се мимоилази. Идеално ти је метар и двадесет, тад ти је таман комотно колико треба, а не заузима толико простора. Е сад, какво је степениште, дрвено, бетон, мердевине?
Aaa unutrašnje, pa ono isto metar je minimum.
Је л има неко филм/књигу Пипи Дугочарапка?
Možeš staviti i 10cm a možeš i 30cm, nema nekog pravila, nije to po JUS-u pa da praviš sve po mjeri. :)
Jer izaš'o neki kvalitetan snimak Metnema?
Да објасним ситуацију..
Викендица је 4*6, овај један зид од 4м је цио у стаклу, наспрем тог зида је улаз.. На приземљу мора да буде: Дневни боравак, кухиња, трпезарија(Ал може шанк да послужи) и купатило. Горе треба да ми буде нека галерија(не цијели други спрат, него само пола заузима), и ја требам да повежем то..
Није. И неће скоро. Гледај ово што има, није битан снимак, но филм.
Stavi drvene stepenice, ako se uklapaju. Ako je onako modernije, onda može i neke metalne fazon.
Ja ukapirah da si drugu dimenziju tražio.
A za takve stvari ti mogu poslužiti i stepenice od 80cm, brate nije to stubište u zgradi pa da se mimoilaziš sa kilo ljudi svaki dan. Samo da posluži i dobro je. :)