U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Вероватно је шит. Како је изгледао?
Ustvari, ipak se pojavio. Ja sam se istripovao da mi je obrisan jer je par minuta nakon što sam ga poslao i dalje pisalo da mogu da napravim poster, iako može samo jedan da se napravi. Tako da je u pitanju moja greška, nisam dosta dugo pravio postere. Pardoniram!
има ли неко чипова за покер на фејзу? да позајми :)
e koja je fora sto patriote i srbende pisu "srpski"-"srbski"?
Не признају једначење сугласника по звучности. Сматрају да су звучни сугласници изнад безвучних и да су безвучни сугласници вештачки створили светску кризу да би се обогатили.
lolololololololololololololololo truce mislis da polovina njih zna o cemu si upravo ispricao? :D ja mislio propaganda neka, ili nesto..
To ti je isti kurac kao i sa onim mnogo naprednim i liberalnim građanima koji pišu ''patriJote'' umesto pravilne verzije bez J. Kraće rečeno i jedni i drugi jedu govna preko svake mere.
Јебига, ја се нисам шалио. Па ти види.
Pa zato što je Kosovo Srbija?
Tako se piše da naglasiš svoj nipodaštavajući stav prema internet patriJotama koji su veoma često polupismeni i delimično obrazovani.
Ne radi pretraga, sta se desava?
ne radi već dugo, čekamo gazdu da se očituje po tom pitanju...
moguce da ti internet baguje, meni radi...
Sele instalirah Garmin, pa ako vidiš nema potrebe da se cimaš.
Preko ovog tutorijala i sve radi savršeno. :)
http://cafe.mobil.hr/threads/68684-Tutorial-Instaliranje-Garmin-Mobile-XT-a-na-Symbian-S60-5th-%28novo%29-%2856k-warning%29
kupi navigaciju. šta će ti na telefonu ako u kritičnom trenutku može da ti zazvoni telefon i izgubi se navigacija.
Daj mi pare pa ću da kupim.
A ovo će mi ionako samo služiti ponekada kao orijentir, ništa više.
zaradi, momče. mladež današnja naučilo da im sve sa neba pada.
Pa nije problem što je mladež naučila da im pada sve sa neba, neki imaju preče stvari od kupovanja navigacije, ako me razumiješ.
sve ok. mislio sam da ti je potrebna čim postuješ na temi.
e ljudi ako ima neko da je 96 ovde ili da zna kojim slucajem kako se zove onaj pop sto je dositej obradovic bio sa njime na fruskoj gori? Treba da napravim psiho-fizicki porter njegov za sutra..
EDIT: da ne spemujem dodatno, Teodor Milutnovic se zove pop, thx na asistenciji :)