Prijava

ako je krenulo, kako god okrenes ostaces celav.

pri cemu nije da imas 20 god, pa da si primetio kako krenula na brzinu da opada (ima i toga), nego ide polagano na gore celo, ili jos gore sa temena fratr-joza frizura.

imas dve opcije. jedna je da se koprcas meris testosterone, mazes gusce masti po glavi, tesis se da ces ugradis implante, koji ako nisi mask i ne platis ih 100000000$ uzasno izgledaju i najzad ocelavis.

druga je da se osisas na celavo i pustis bradu.

srecom, moram da se pohvalim da tih problema nemam, al pocele da mi se javljaju po glavi dlake koje su dosta "svetlije" od ostatka kose kad ih opici svetlo. skoro bele, al nisu. tako se ja tesim.

1 od 5

Ako je krenula opadati, kosa rasti više neće. Moš verovati, a moš baciti gomilu para na razne vitamine, masti i ostala zmijska ulja koja pomoći neće, jer da može narasti, valjda bi je Džef Bezos imo.

Ja sam počeo brijati glavu kad mi se znak betmena pojavio na čelu. Jednostavnije, higijenskije, lakše.

Имају ваљда ти импланти или шта ли, најгори изглед је онај микс између ћеле и косе па испаднеш к'о јебени Мао....

Ne znam sto je ljudima toliki kompleks nedostatak kose jer i kad je imaju izgleda im neuredno i ne znaju kurca frizuru da naprave

Znam jedan celavi (sto je celav 100 god, nije nov u tome) da je pricao da i poslije svih godina, najvise mu smeta nedostatak opcija, fazon kaze kad bi nekim cudom povratio kosu, nije iskljuceno da bi se opet sisao na kratko ili na nulu, al jbg ovako kad zna da mora onda ga jebe

Celavim a brada mi slaba i ne mogu da je pustim. I boooli me bas kurac lol, pa necu u filmu da glumim

Izgasili kanal prasetu?

Kako bi to video da nisi otisao na kanal, busted

Bar se uštedi na frizeru, kad opadne, ne mora se šišaš.

Kako bi to video da nisi otisao na kanal, busted

To udarna vest brt

Šmoklja: baka prase mi je pushio gowno

Nepopularno mišljenje: mislim da Goran Vesić nije loš čovek. Nesposoban do bola, beskičmenjak, uzeo sig neku lovu, al po automatizmu i konformizmu, al mislim da ima neku dobru nameru generalno, iako je namera sig idiotska i sprovešće je u najidiotskiji način

По ономе што је радио у Звезди - Весић је лајт верзија Човића, он и Анђелковић покрали све што су могли из Звезде (у кошарци), после су Радовић и Вучићевић покушали да исправе шта се могло, али јбг....

Pitanje za ljubitelje Gejmotrona: što je prevod Targaryen (targerijan), u Targarjen po Vuku.

Targerian lepše zvuči, mada vuče malo na Jermeniju, tipa basista SOAD-a.

tako bi ga preveo da citas knjigu i nikad nisi cuo nekog engleskog glumca koji procita to i zvuci manje vise kao "tajgerijan"

Pa jebem li ga meni oba zvuče prihvatljivo, mada bi trebalo da se držimo onog našeg standardnog transkribujućeg kasapljenja stranih imena i prezimena kada ih prevodimo na srpski, pa ako ga izgovaramo TARGERIJAN onda tako i da ga pišemo. Inače prevodioci ASOIAFa su ga malo i preterali sa prevođenjem nekih imena i toponima, na primer poprilično me trigeruje ZIMOVREL kao prevod za Winterfell, kao da ga je neki debilko preveo tako jer eto, rimuje se, ili jebem li ga šta. Bolji prevod bi svakako bio Zimopad.

brate kad sam prvi put vido zimovrel da postoji kao pojam (nakon dosta vremena, nisam imao kontakta sa srpskim oko toga), mislio sam da se zajebava covek koji mi to pricao.

ozbiljno poceo sam da mu se smejem na "foru".

poprilično me trigeruje ZIMOVREL kao prevod za Winterfell, kao da ga je neki debilko preveo tako jer eto, rimuje se, ili jebem li ga šta. Bolji prevod bi svakako bio Zimopad.

Slazem se za Zimovrel, al zasto uopste prevoditi grad, pa makar bio i fiktivni