Prijava

Ne znam kakva je to politika kao OceĐeNa gramaža brt stavi sve ukupno ali eto možeš provjeriti preko udjela masti, obzirom da ulje daje ogroman procenat masti tunjevini koja je sama po sebi niskokalorična namirnica (oko 130kcal na 100gr proizvoda), skoro trećinu čine proteini i nešto malo masti. U suštini, ako ima preko 180 kalorija na 100gr onda je to NEOCEĐENO.

ma ovo je tunjevina u sopstvenom soku, baš zato pitam. ali pretpostavljam baš zbog toga što ti kažeš da se računa neoceđena.

Sta je sa zenama i klimom? Gde god da sam radio svaka je pravila problem sto na 30+ stepeni radi klima. Jednu boli glava drugu stomak trecoj ladno nogama. Pa jebo vam pas mater toliko da nemaju obzira, ceo se kolektiv topi i znoji ali njima SMETA. I nisu to cak ni zene, do 30 dina max. Nece da promene mesto sedenja kad im preslozis da ih ne bije u glavu, mora da sedi tacno tu i da pravi scene i da brani. Ima li braco drugog resenja osim teranja doticnih u kurac?

Za klimu ima, postoje oni usmjerivaci sto odbijaju vazduh ka plafonu, pa se prostorija hladi ravnomjerno a nikome ne udara za vrat.

Za zensko kmecanje u globalu nema, hiljadama godina se trazi rjesenje ali bezuspjesno

aj to, al kad su otvorena vrata i jedan od prozora odma kreće kukanje

verovatno ne kontam to zato što sam gojazna gmazina pa imam ugrađeno grejanje, pa šta ako ti bIJe u LEđA, bitno da te razladi valjda majke ti ga