Разноразно питање

1. Ne znam kakva je to politika kao OceĐeNa gramaža brt stavi sve ukupno ali eto možeš provjeriti preko udjela masti, obzirom da ulje daje ogroman procenat masti tunjevini koja je sama po sebi niskokalorična namirnica (oko 130kcal na 100gr proizvoda), skoro trećinu čine proteini i nešto malo masti. U suštini, ako ima preko 180 kalorija na 100gr onda je to NEOCEĐENO.

2. ma ovo je tunjevina u sopstvenom soku, baš zato pitam. ali pretpostavljam baš zbog toga što ti kažeš da se računa neoceđena.

3. Sta je sa zenama i klimom? Gde god da sam radio svaka je pravila problem sto na 30+ stepeni radi klima. Jednu boli glava drugu stomak trecoj ladno nogama. Pa jebo vam pas mater toliko da nemaju obzira, ceo se kolektiv topi i znoji ali njima SMETA. I nisu to cak ni zene, do 30 dina max. Nece da promene mesto sedenja kad im preslozis da ih ne bije u glavu, mora da sedi tacno tu i da pravi scene i da brani. Ima li braco drugog resenja osim teranja doticnih u kurac?

4. Za klimu ima, postoje oni usmjerivaci sto odbijaju vazduh ka plafonu, pa se prostorija hladi ravnomjerno a nikome ne udara za vrat.

Za zensko kmecanje u globalu nema, hiljadama godina se trazi rjesenje ali bezuspjesno

5. aj to, al kad su otvorena vrata i jedan od prozora odma kreće kukanje

verovatno ne kontam to zato što sam gojazna gmazina pa imam ugrađeno grejanje, pa šta ako ti bIJe u LEđA, bitno da te razladi valjda majke ti ga

6. је л може неки хакерман да ми нађе слике јебене карте света са именима држава острва и окена јер ја то куцам на гоглу хд бла бла и кад скинем слику зумирам је на неке карибе оно пикселизовано зашто је то тако браћо помозите ми

7. pa el ti treba slika kao fajl da skineš ili može i neki rendom sajt da radi poso?

ima ovo neobeležene su zemlje dok ne staviš kursor na njih https://www.amcharts.com/demos/zooming-to-countries-map/

a ima i ovo relativno hd ako ti treba fajl da skineš https://d334dd64cj0zeo.cloudfront.net/world_largest_8.png

8. Gugl mape tebra, pa zumiraj benzinsku pumpu u tasmaniji ako oćeš

9. Jbt sta ti treba google earth offline

10. Tako sam zumirao neki deo istočne australijske obale, ispalo neko naselje fazon svaka kuća ima svoje pristanište sa dokom i nekim čamcem, a s druge strane izlaze na ulicu, neke direktno na okean neke fazon par kuća sagrađeno u krug sa svojim pristaništima kao u laguni nekoj, ono ni čarlišin nema kakva perverzija

11. Хвала шмокљане ова слика ради посао а овај сајт је ОК али не капирам зумирам на заир и не пише ни главни град ни ништа пф мало бзвз ал добро
    не гугл мапа ми не треба треба ми брзински приступ као слику ову што сам скинуо шмокљину де пишу државе океани острва главни градови
    ја сам куцо ворлд мап хд ал увек нека срања лоша избаци која кад скинем видим пикселе не капирам што ми је то тако избациво

12. nema na čemu woozie kontroverzna je malo mapa doduše, kosovo je nezavisno O:

i piše staro ime Svazilenda umesto Eswatini

13. ма добро кога брига за то мапа је важна брз приступ

14. maloprije vidim Vuzi kaže “SPASU” umjesto “SPASE” i nije prvi put da to čujem kod vas, jel stvarno tako govorite u Srbiji i jel se to smatra ispravnim ?

15. де сам то написао цитирај ми објаве ако те не мрзи

16. гледају да спасу тих 0 0 хааххахахах а ми 1 шут мајку ти

Evo ali nije bitno, nisi jedini koji to govori

17. не не зато сам и питао да видим који је контекст ја мислим да је граматички исправно СПАСУ у овом мом цитату па сад не знам нек булгаков реагује

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.