Prijava

Na kraju krajeva, srpska diplomatija je najjača na Balkanu

care i jovori prihvatili kao true fact

Tako kažu i naši, da srbija ima najjaču diplomatiju na zapadnom balkanu, možda je patka ali opet da ne talasa, vučić bio bi mnogo prihvaćeniji od ovih mučenika u regionu

da ne tAlASa

kako ovo retardirano zvuci jbt. Ne talasati - otvoriti cmarinu na max. Ovako samo dopola jbg

Ne u smislu talasa “bori se za interese svoje zemlje” nego talasa “sjedi na dvije-tri stolice cak i kad to njegovom narodu i zemlji ne donosi korist”

Haha plidu pa znam ja sta si ti mislio. Fora je sto ovo na sta si ti mislio da ja mislim radi preko kurca

Inace ovu floskulu 'ne smije se na dvije stolice' mogu da primetim da koriste uglavnom ovi kojima kolonijalna kurcina duboku u nepcima ili bar misle da tako treba, jer svesno su odabralii ispravnog kolonizatora.

caro kako vidim eruptirao je animozitet prema pliduancima skauzerima i ostaloj “družini prstena”, ima li izgleda da se to nezadovoljstvo stiša u narednim danima ili je sve otišlo u helać (turcizam guglaj)

nisi ti to dobro procenio plidu, mojne se krijes iza skauza i jebaca

a ispao si i solidna sisica makar u korelaciji sa jovorom, prvo si bojazljivo pristupio temi a posle pustio krilca deste picke stigo zdravko plidic, do kraja bi pojeo ko zna koliko govana ovde na temu pod parolom 'evo ja sam sve u pravu oni lazu'

Jova se usro da obrne sve aspekte od katarze do popizda, jok ne bi plidu porazmislio o cemu se tu radi bio je to genocid i samo to je

Cak ti i jebac i skauz relativizovali pricu u realnom kontekstu, jok, mi smo druzina prstena

Too much shit moj pliduu

Pa vidi ja bih volio da je samo prema pliduima ali nesto mi djeluje da ne mirišeš ni mišljenja ostalih, kao da si samo ti u pravu uvijek i za sve a to je onda upitno

To je vec licni dozivljaj, ne slazem se

Druže, jovor me svjesno ili ne, navlačio na tanak led, vracao me u proslost ne samo vezano za rez nego jos dalje a ja u to ne zelim da se uplicem jer nikud ne vodi, ovdje se prica vrtila oko toga ko i sta priznaje i zasto neko ne priznaje te treba li se priznati jos nesto a onda smo dosli do nekakvih nemogucih zadataka od trgova pa na dalje, ja ne zelim vise da se valjam u tome jer ako vrijeme jeste, onda bar mjesto nije.

Na kraju najvaznije je da mi mozemo poslije svega preci i na drugi teme na ovom sajtu ali ti nam uporno ne daš, u čemu je svrha ne znam jer nije da se svi ovdje slažemo sa svakim na svaku temu pa bi polemike falilo

Dokle ćete da puštate caru da vas gura kroz rešeto, on može da ovo muze mesec dana ako treba, samo baca kole mamci

Istinu smo ustanovili a posledično kmejmunisanje je totali irelevant

lol necu nista napisem dok se jovor ne izjasi

druge teme stop nema ih

Šta da se izjasnim? Ja mislim lično da smo ga svi malo prećerali s ovom temom, ja u početku nisam ni mislio u nju ulaziti, ali onda je neko rekao kao nema Jovora, daj da čujem njega, i onda sam ja postavio ona čuvena tri pitanja... i jebga...
I meni je ovo osjetljiva i emotivna tema, povuče me jebi ga.

Samo ova "igra" oko priznavanja je grozna.

Ako kažeš da je bio genocid "eto ih genocidaši, i sami su rekli, genocidna RS se raspada, nemaju šta jesti, čim izađeš iz Sarajeva sve zaraslo u korov"... Ako kažeš da nije bio, onda smo negatori, nismo prošli katarzu, već planiramo novi genocid, itd.

Da su tako Srbi zaskakivali Hrvate recimo, a dijelom i Bošnjake (Handžar divizija) sa genocidima i raznim drugim zločinima, poslije WW2, nikad ne bi bilo mira i normalnog života u SFRJ. Ne kažem da nismo i mi pravili sranja u WW2, ali manje smo, od recimo Hrvata, i to neuporedivo manje. A i najviše smo zaslužni za nastanak SFRJ. Najviše je partizana bilo Srba. Itd.

U SFRJ se podvukla crta, i krenulo se dalje, nije se stalno nabijalo na nos jedni drugima ko je koga koliko poklao, a Srbi su tu imali najviše materijala za nabijanje na nos, da su htjeli.

Sad su druga vremena, njeguje se kultura sjećanja, a to je ustvari preraslo u kulturu, "jebaćemo vas u miru, političkim sredstvima, jer nismo mogli u ratu vojnim". I tu se ratni zločini koriste za ostvarenje političkih ciljeva.

o tome se i radi bukv, al nece ti doci plidu reci e cuj jbg genocid je al bilo je tu svega jbg znas treba nam ovo znaci nam priznanje ima tu politike itekako bla bla, vec ko seljace kmeci sda propagandu priznajemo i mi nase zlocine ali oni nisu genocid.

Otprl to mu i jebac to reko na finjaka al nije ga okrzlo

gde mogu da nabavim plasticni pistolj na vodu?

imam jedno pitanje. ako na konzervi tunjevine pišu 2 gramaže, od kojih je jedna gramaža oceđenog proizvoda, na koju se odnosi kalorijska vrijednost s pakovanja? na ovu veću ili na ovu oceđenu?