U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
prvo je bila kokoška, onda brašno, pa jaje, pa prezla, od toga je nastala pohovana piletina
ПРВО ЈАЈО ПОНДА КОКОШ!
haha, smeš, dodaj i to da je kokoška PRVOTNIJA i svršiće
ALI PIJETO JE SVRŠIO SPERMO IZ JAJOTA SVOJEGA! JAJO PIJETLOVO JE PRVO BILO!
http://i44.tinypic.com/126ejro.png
ПИЈЕТО НЕМА ЈАЈО СВОЈЕ, ТО СИ ТИ ПОМЈЕШО. ЈАЈЕ ПРВО, А ПОСЛИЈЕ ЈАЈОА СВИ ОСТАЛИ.
Њари, јеботе, јел постоји тај придев, ОНТОЛОГИЧКО.
ПРОКЛЕТО ЈАЈО, ЗАРАДИЛО МИ БАН ОНОМАД.
ОДБАНУЈТЕ КОСТИЋА!!!312#десте#$#!1!
Је л' има неко неки добар торент сајт?
torrentz.eu
Фала видро :)
Ima li neko u online verziji knjigu Paranoja u Las Vegasu da mi posalje?
Nemas potrebe za tim. To je jedno od redjih stvari gde je film odigrao glavnu ulogu. Knjiga je recimo prozeta gomilom pesama. E sad, ako ne znas iz prve koja je to pesma (a ne znas) i kako ide, kvari ti citanje knjige.
Starije je jaje. I to mnogo. Jer cisto sumnjam da je kokoska prva ptica. A cak i da jeste jebeni dinosaurusi su bili reptili, tako da... Sah. Mat.
Ако су се неки диносауруси излегали из јајоа значи да је јајо прво, јер диносауруси су постојали пре кокошака. ЈАЈО ФТЊ!
NEMA VEZE ŠTO E JAJO, NIE JAJO KOKOŠKINO NO DINOSARUSOVO! NIE TO ISTO!
Старија је кокошка, зато што је кокошку створио Господ, као и остала створења. Кокошка није ни одмах по креацији сносила јаја, али је јавила Господу да је Ева украла јабуку и онда је Бог наградио тако што јој је омогућио да своје младунце леже једноставно и глатко, а не као зли људи које је осудио на порођајне болове. И менструацију. Не заборавимо менструацију. Тако да, припаднице лепшега спола, кад вас убијају стомак и репродуктивни органи и кидате трећи кафетин менструал, знате кога да кривите. Не ваше ближње. Кривите јебену курву Еву. И, да, глупу кокошку што мора да оцинка одмах. Зато купите увек по једну кокошку пре него што добијете да можете да је шутирате кад вас буде болело.
Starije je jaje jer jaje postoji i kod gmizavaca i ostalih nižih vrsta. Iz jednog od tijeh jaja se izljeglo maleno paperjasto gmizavče sa kljunom zvano pile, od koga je nastala koka!
Starije je jaje. Nego, de je nestao stefan kostić? Nije se moglo disati po sajtu od njega jedno vreme i odjednom neaktivan 3 meseca.
Прво је настала кокошка. Она је створена од ребра радијатора. Зато сваки радијатор има једно ребро мање него што би требало. То је научно доказано!
Ajd da mi neko odgovori, znam da znate, znam da znate