Јееееееееееееее!!!!!!!!! Коначно бре! Сад остајеш овде и нема назад! :)
Brate, šta se pališ jaka stvar...
AKo je bilo lajka to znači da se lajkujete, ako medju jebačima ima debila - tumači da su svi jebači debili. Jebe se meni za jebače, jebe mi se za ceo sajt generalno :)
Ali ne kapiram potrebu da toliko braniš nešto što zapravo i ne postoji :) to je najluđe od svega lololololo
Braćo, ja lajkujem i mene lajkuju, daleko od toga da sam ja čist ali ja se ne stdim svojih postupaka jer mi se jebe, ali vi krijete da to ne radite a u stvari to radite :)
staklena srce, ulepša mi dan :)
jel istina da se ne lajkujete?
Ако хоћеш искрено, једине дефке чије сам лајковао су твоје, јер сам их изваљивао по лололо у њима, а готивио сам те и нисам хтео нусми да ти лупам. И ниједна од тих дефки није била нека, сви ови људи пишу много боље од тебе.
KOja si gejina jebote život!
Важи, зато не можеш 2 минута без њега.
Веруј ми да постоји. Много више него што ви постојите. Ја ове све људе знам, сем Бруса ког ћу упознати ускоро, капираш?
Сад да сам ја Цара свемоћни, или Балдур, отрчао би да пошаљем модовима пвт како ме је неко назвао гејом. Али нисам хахахаха. Нисам шатројебач.
Učitelju, iskuliraj. Ću ti uskoro otkucam jedan povelik pvt, pa će ti neke stvari biti jasnije.
Jebe se meni za jebače, jebe mi se za ceo sajt generalno :)
Важи, зато не можеш 2 минута без њега.
To što visim na sajtu ne znači da mi se ne jebe za isti!
Ne kapiram objasni mi ponovo.
Toliko bazdite kao grupa kad god vam se nešto kaže da porsto svako normalan prosto vapi da vam zaključa temu koja je idijotska!
staklena srce, ulepša mi dan :)
Bar nekom, kad su ga meni pokvarili. :)
http://www.youtube.com/watch?v=wmin5WkOuPw
много кењате говна, мајке ми.
KOja si gejina jebote život!
Сад да сам ја Цара свемоћни, или Балдур, отрчао би да пошаљем модовима пвт како ме је неко назвао гејом. Али нисам хахахаха. Нисам шатројебач.
Da jbt, podneo si da ti neko kaže da si gej a da ne prijaviš.... buraz tri koraka, tri jebena koraka kaskaš....
Toliko bazdite kao grupa kad god vam se nešto kaže da porsto svako normalan prosto vapi da vam zaključa temu koja je idijotska!
Aj da pokušam da budem ti.
Prosto, idi čačkaj taban lololololololololo
Не баздимо ми матори, него дођеш ти и смрдиш више од свих за медаљу, а не знаш ни сам зашто, вероватно да би нам угасили групу.
А ако си ти нормалан...
Ko konta da sam došao da vam ugasim grupu je notorna budala :)
vidim imaš visoko mišljenje o meni...
Ма, бре, пун ми више ретардираних расправа. Још треба и на нету неко пеглање да гледам. Стога, одлазим, кмеее, одлааазим, са планете пууутууујем!!!
Ako ne učestvuješ u raspravi, rasprave nema. Jednostavno je.
Tako je, patke se LAJKUJU i nema rasprave lololo
Ако хоћеш искрено, једине дефке чије сам лајковао су твоје, јер сам их изваљивао по лололо у њима, а готивио сам те и нисам хтео нусми да ти лупам. И ниједна од тих дефки није била нека, сви ови људи пишу много боље од тебе.