Ljudi, odoh malo da prosetam krajem i da malo procaskam saS Djoni...da malo hotisemo preko telefona, dosta smo vas palili ovde ;DDD
Ajd...i obrisite bale iz ugla usana lololo
Staklo, baterija je kurac, a ne azdaja...dok kuckam ovde, sve vreme je na punjacu...
Tako da ja ovde u stvari kuckam samo iz dosade, dok se telefon puni, da bih mogla pricati saS Djoni satima lollolo
Ljudi, odoh malo da prosetam krajem i da malo procaskam saS Djoni...da malo hotisemo preko telefona, dosta smo vas palili ovde ;DDD
Ajd...i obrisite bale iz ugla usana lololo
idem ja da odmorim malo :* blejosi
Ela, svaka čast tvom telefonu kako izdrži sva ova kuckanja i razgovore. Baterija mora da je prava aždaja. :)
Staklo, baterija je kurac, a ne azdaja...dok kuckam ovde, sve vreme je na punjacu...
Tako da ja ovde u stvari kuckam samo iz dosade, dok se telefon puni, da bih mogla pricati saS Djoni satima lollolo
P.S. Upravo piskila, ako nekoga zanima lololo
AHAHAHAHA kakav si ti lik. :)
Ajd, budite pozdravljeni, odoh da se bavim toksikologijom.
muhu...
Bleja?
Jel ko došo iz grada ?
Olla!
Ta 'oćel kera?
ja sad dos'o.... nidje nikooogaaaaaaa.... mooojiiiiiiiito....... inace ovo je orvi put da vako kasno ovuda pisam. kao u muskom wcu. ne spava mi se.
ojha!
OOoooooo kudeste bagro? ;D
holala!:)
pijem mlekce,he.
ej svastik, dobar ti onaj sterpo,keve mi!
Zeeeeete da mi središ tamo preko veze da uđem u top 10 za najglupŠi poster! Prvo pa muško...da dobijem motivaciju za dalje lolololo
Hahhahahah dobar za RIPovanje!
sejo,sejo,krenula si u posteraj?lololo.
videću šta mogu da uradim...realno, konkurencija je VRLO jaka ove sezone lololo!
Nego kako sejo, JEBEM!!!!
ČAK imam i jednog što je omiljenovao.