U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
da ne kažem, PRELJEVA!
Nagovorih bejbe da mi se priduži u postrdžijama....a jesam bio posterdžija u početku :))))))
i ja paša, i ja lololo!
sejo,znam kako ti je.da nema JEBANJA ne znam kako bih,dosadno,lololo.
i plivanje mi treba.i neko more.i fali mi kofer da opet krcka i lupka iza mene,ne skrašava mi se.
Jeste bejb, ali ću ja da pravim samo te za ODABRANE, kao i ovaj prvi!!! lolololo
E jebiga sejo, koferi su čudo...navuče se čovek na njih dok kažeš keks ;D
to mi je zbog selidbe,mora da je,ne seli mi se,beži mi se...
Nema, uvek ste tu kad ja nisam.
ej de si triks? nema te neš...učiš?
Sestriks, pa jel si preselila stvari kući iz Bg-a?
Danas sam imao probu prijemnog, smorio sam se kad sam prelistao zadatke, to je gomila govana za koje je potrebna logika.
Veče Matriks :)
sestirks,moram ceo nameštaj i celu kuhinju da pakujem tek..
haha, u startu te ubijaju u pojam! kao, gen. proba prijemnog!
ja nisam ni učio za prijemni. veruj, ako si znao neš u školi, znaćeš i na prijemnom
Srpski sam uradio za sat, a matu za sat i po. Ostali jedva uradili sve za 2 sata...
Au sejo, pa kad ćeš to?
Ja sam '99-e upisivala srednju, a tada zbog bombardovanja nije bilo prijemnog...
Oooo... Ćao! Sa provoda, a? :)) Vi ne pucate, vi ste samo urbani Krajišnici...
Ćao marc. Ella, boli te uvce.
pa,treba mi kamion sejo...veliki posao,a imam i faks,radionice..
Eto, Ella mi dođe skoro vršnjakinja. Da, tih godina je učenje bilo marginalna pojava. Svi smo već bili prirodno pametni od raznih sankcija i protesta. Divna vremena, ahhh... :D