Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Prvi i jedini put! <3 Za taj dan naravno, imala sam ih dosad 28 komada! Mada generalno ne volim postere i nikad ih ne ispratim. :)

2. Мој први пут је прошао разочаравајуће. ништа посебно... сад тражим утеху код стаклене... :(

3. Ja se i ne sećam prvog puta. O_O

4. A da, sad se podsetih. Pa ne znam, meni i nije bilo toliko loše, čak je bilo vrlo dobro objektivno gledajući, ali sam toliko napredovala od tad, da mi to izgleda kao osrednji pokušaj. :)

5. Pitate pogrešnu osobu. Pa ja sam ovde najduže ktitor majkumu!!!

6. Neće dobiti ni dinara od mene dok ne osposobe sajt da šljaka bez prekida i bagova. PU!

7. Piiiii.... a taman smo se zagrejale.... sad ne znam 'de sam poš'o.

8. Lololololololo, koji nadimak.

9. Eto Džafe, džabe što si ktitor kad nam Kajzen ne da da hotujemo kako dolikuje. :/

10. E, strašno. Na niske servere si spao, Kajzerice, 'naš!!!! Nema veze, staklenice, doći ću ja ispred tvoje avlije. Prepoznaćeš me dlakavom mladežu na desnom obrazu. :*

Matrikse, sve je to zbog buksničičičice! :)

11. Awwwww, a ja imam otekli mladež ispod levog oka! <3 Znala sam da ćemo se slagati!

12. Nisam ni mislio da je drugačije Džafto. Izgleda da je Kaizen pustio suzu niz butinu pa završila na serveru.

13. Awwwww, a ja imam otekli mladež ispod levog oka! <3 Znala sam da ćemo se slagati!

I jaoooo, MNJA, MNJA! :* Moj otekne samo kada počupam dlake. I boli. I onako, veliki je baš. I debeo.

Kazein, belančevina mleka.

14. Moli, majkamustara, 100 dana! :)

15. Uuuuuu volim masne mladeže i pupkove! ^_^ Le prrrrrrrrrrr!

16. Fuj. Ajde bre ne stavljajte ove slike, život mi se već gadi.

17. Ali srečo, jesi li to zaista ti na slikama??? Ajooooj, pa ja se smrtno zaljubih!! Sad ču da stavim neke svoje slike! <3
    Des Moli! :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.