Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Јеботепас, 8. разред. Јеботе, јеботе. Пре 10 година.

2. 8. Razred...sećam se kao da je juče bilo. Prvo ispiranje...eeeeee kad se samo setim ;))))

3. Crrrrrrrrrrrrrrtani!!!!! :)))))))))))))))))

hehe zamislio :)

4. Joooj sećam se i ja osmog razreda.. Prva smena i nas par dodje u pola 6 ujutru da igramo fudbal... Eeeee mladosti.. :D

5. 8. razred... Meni u petak proslava 10 godina od male mature. :)

6. Kurac.. Nisam ja išao u 8 razred, nego u 9. Tad se pomeralo kad sam ja išao dodali još jedan.. Pa sam sa 7 odma u 9.. Napredna generacija aahaa!!!

8. razred... Meni u petak proslava 10 godina od male mature. :)

Iskuliraj onog dečka na koga si se ložila kad si bila mala, sad si ti za njega viša liga :D

7. Iskuliraj onog dečka na koga si se ložila kad si bila mala, sad si ti za njega viša liga :D

Lepo ti kaže Glass...pametno zbori čovek....
    Ja sam se u 8. razredu ložio na Partizan. Bila je to ljubav na prvi pogled :)))))

8. Iskuliraj onog dečka na koga si se ložila kad si bila mala, sad si ti za njega viša liga :D

Taj se pre 3 godine oženio i ima klinče. Tako da ću ga iskulirati svakako, ne brinite. :))

9. 8. razred... Meni u petak proslava 10 godina od male mature. :)

стакленице, па ти си мој број :)

Иначе, послах смс за овога ктитора и сморила сам. Очекивала сам неки секс, нешто до јаја, кад оно...њах. О, теленоре, о кајзерице!

10. Pa hoćeš imati "poslovnu pratnju" ?

11. Džafe, kuuuuuurvo ktitorska, varaš me na ktitor podforumu! :) Neka neka, uplatiću i ja ako mi bude trebalo. :))
    Sanšajne, idemo drugarica i ja bez pratnje, bez ostalih pizdarija. Koji će nam đavo neki zadrigli polu proćelavi momčić koji nas je vukao za kike pre 10 godina, sad da nam kvari prosek? ;)

12. Очекивала сам неки секс, нешто до јаја, кад оно...њах

Znači da ne šaljem ni ja ?

@staklena

Pametno, idi tamo i najebi se keve svima koji su te nervirali :D

13. стаклена, ја сам само твоја уберкурва, матора, не брини! :)))))))))))

саншајне, не уплаћуј, рсмо. једино ако понуде неке цаве, онда је ок. :)

14. Meni je ktitor kul što imaš groblje, pa da nekromansuješ ceo dan ako treba, boli te uwo.
    Džafe, nemoj da te u'vatim u preljubi sa nekom ženom, ima da joj sečem ruke do lakata! Muškarce slobodno mo'š da konzumiraš. Čak ti i preporučujem, u svrhu dizanja...imuniteta! :)

Pametno, idi tamo i najebi se keve svima koji su te nervirali :D

MENE da iznervira neko? Malo ko ima toliko moć. :)

15. E da, Džafe, ja sam čula da ktitori mogu više od 3 puta dnevno? Je li to istina??? To bi mi isto odgovaralo. :D
    Mislim, da definišu.

16. глатка попут стакла, мала моја, никада те нећу варати! ниииикада! можда једино ако неки модератор понуди неке посластице. али то ћеш већ да ми опростиш. :)

па и ја сам чула да могу, али данас нисам ниједном. нешто сам уморна. њихи

17. Bolje jednom ko čovek nego 5 puta kao ktitor.
    Al je možete vi i puno puta i ovo drugo ? Da pravite postere :D

18. Пази, видим ја да то може али из искуства не знам како је. Нисам спремна на тих пуно пута. Не данас. Морам мало да се припремим.

19. A ne, to drugo ne radim. Ne bih tek tako da protraćim nešto jedinstveno što imam zarad pogrešnog. Čuvam se za onaj pravi...poster, naravno. :)

20. Da prvi put treba da bude ono pravo. Znaćeš valjda kad naidje. ^.^

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.