8. Razred...sećam se kao da je juče bilo. Prvo ispiranje...eeeeee kad se samo setim ;))))
hehe zamislio :)
Joooj sećam se i ja osmog razreda.. Prva smena i nas par dodje u pola 6 ujutru da igramo fudbal... Eeeee mladosti.. :D
8. razred... Meni u petak proslava 10 godina od male mature. :)
Kurac.. Nisam ja išao u 8 razred, nego u 9. Tad se pomeralo kad sam ja išao dodali još jedan.. Pa sam sa 7 odma u 9.. Napredna generacija aahaa!!!
Iskuliraj onog dečka na koga si se ložila kad si bila mala, sad si ti za njega viša liga :D
Lepo ti kaže Glass...pametno zbori čovek....
Ja sam se u 8. razredu ložio na Partizan. Bila je to ljubav na prvi pogled :)))))
Taj se pre 3 godine oženio i ima klinče. Tako da ću ga iskulirati svakako, ne brinite. :))
стакленице, па ти си мој број :)
Иначе, послах смс за овога ктитора и сморила сам. Очекивала сам неки секс, нешто до јаја, кад оно...њах. О, теленоре, о кајзерице!
Pa hoćeš imati "poslovnu pratnju" ?
Džafe, kuuuuuurvo ktitorska, varaš me na ktitor podforumu! :) Neka neka, uplatiću i ja ako mi bude trebalo. :))
Sanšajne, idemo drugarica i ja bez pratnje, bez ostalih pizdarija. Koji će nam đavo neki zadrigli polu proćelavi momčić koji nas je vukao za kike pre 10 godina, sad da nam kvari prosek? ;)
Znači da ne šaljem ni ja ?
@staklena
Pametno, idi tamo i najebi se keve svima koji su te nervirali :D
стаклена, ја сам само твоја уберкурва, матора, не брини! :)))))))))))
саншајне, не уплаћуј, рсмо. једино ако понуде неке цаве, онда је ок. :)
Meni je ktitor kul što imaš groblje, pa da nekromansuješ ceo dan ako treba, boli te uwo.
Džafe, nemoj da te u'vatim u preljubi sa nekom ženom, ima da joj sečem ruke do lakata! Muškarce slobodno mo'š da konzumiraš. Čak ti i preporučujem, u svrhu dizanja...imuniteta! :)
MENE da iznervira neko? Malo ko ima toliko moć. :)
E da, Džafe, ja sam čula da ktitori mogu više od 3 puta dnevno? Je li to istina??? To bi mi isto odgovaralo. :D
Mislim, da definišu.
глатка попут стакла, мала моја, никада те нећу варати! ниииикада! можда једино ако неки модератор понуди неке посластице. али то ћеш већ да ми опростиш. :)
па и ја сам чула да могу, али данас нисам ниједном. нешто сам уморна. њихи
Bolje jednom ko čovek nego 5 puta kao ktitor.
Al je možete vi i puno puta i ovo drugo ? Da pravite postere :D
Пази, видим ја да то може али из искуства не знам како је. Нисам спремна на тих пуно пута. Не данас. Морам мало да се припремим.
A ne, to drugo ne radim. Ne bih tek tako da protraćim nešto jedinstveno što imam zarad pogrešnog. Čuvam se za onaj pravi...poster, naravno. :)
Da prvi put treba da bude ono pravo. Znaćeš valjda kad naidje. ^.^
Јеботепас, 8. разред. Јеботе, јеботе. Пре 10 година.