Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Hahahha tu samo kiselina pomaže! ;D

Samo kubure sada dolaze u obzir. Svetla srpska tradicija. Napuniš je džebanom, odbrojiš deset koraka i po metak pa ko koga izuje iz opanaka :)))

2. HAAAA

Dušo nadam se da znaš ovo HAAAA koji je tačno zvuk :))))

3. Samo kubure sada dolaze u obzir. Svetla srpska tradicija. Napuniš je džebanom, odbrojiš deset koraka i po metak pa ko koga izuje iz opanaka :)))

I sve to samo zato što Ella nije jela ;DDDD

4. Aaaaaaaaaaaaaa bejb, pa ti stavio taj nik....nemoj, proći će, znaš da će proći... :)

5. Dušo nadam se da znaš ovo HAAAA koji je tačno zvuk :))))

Hehehehe znam, tačno znam...već čujem kako praviš taj zvuk :)

6. BUDIBOGSNAMI, ODEM MALO I VAS DVOJE OKUPIRATE TEMU... :)

izgleda da ja jedini koliko toliko mogu da se pišem sa vama :)

ovaj mikula je u ovoj da ja tebi kažem opjevao rođenog strica, inače načelnika u mikulinoj opštini...

7. Aaaaaaaaaaaaaa bejb, pa ti stavio taj nik....nemoj, proći će, znaš da će proći... :)

Dobro je bejbe...dišem...to je najbitnije :)

8. BUDIBOGSNAMI, ODEM MALO I VAS DVOJE OKUPIRATE TEMU... :)

A da nazovemo mi temu Ellina i Johnnijeva kuća a vi nam svraćate u goste :))))

9. Pu, ala se raspisaste dok sam definisao. Ček da vidim kako će biti kad krenem da ktitorišem.

10. hehehehhee buri, jeste tačno, svi pobegnu kada se Đoni i ja pojavimo ovde zajedno... ;)))
    Kada smo pojedinačno tu, sve je ok, a li čim upadnemo zajedno, svi beže ;D

11. бури
    e jeste li vi slušali mikulu?

Kakav je to car.. Daj der ti men jedno pivo dok se nisam ubio :D
    Pozz sviii

12. tačno ella... jebemli ga neće narod da drži svijeću...

đe si krajšniče...

13. Dobro je bejbe...dišem...to je najbitnije :)

Dobro je bejb....samo polako...proći će i ovo i bićemo mi OK! :)

A da nazovemo mi temu Ellina i Johnnijeva kuća a vi nam svraćate u goste :))))

Aaaa NE! To ne dolazi u obzir! Bleja je bleja :)))

14. hehehehhee buri, jeste tačno, svi pobegnu kada se Đoni i ja pojavimo ovde zajedno... ;)))
    Kada smo pojedinačno tu, sve je ok, a li čim upadnemo zajedno, svi beže ;D

Ništa bejbe, moraćemo na smenu...aj evo tvoja smena, odo ja sa ćoška na defke al' nedostajaćeš mi :)

15. Dobro je bejb....samo polako...proći će i ovo i bićemo mi OK! :)

Znam bejbe....♥

16. jesam li vik'o da imam sastanke sa vukajlijašima u crnoj gori?

17. nemam pojma... rek'o sam se javiti smarku i tasmanijskom đavolu kad dođem... ona će doći u čanj, a ja ću vjerovatno ići u podgoricu da popiem pivo sa đetićem

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.