Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ima l' koga?bleja?
Tuj smo.. Blejimo :D
kaj imade ondak?:)
e je l' ovo sranje ponovo nešto jebe ili to kod mene internec otišo u kurac?
Nista glupa kisa mi ukenjala sve planove, sportske i ljubavne :D
Sad cekam fukin mondaj, da prosetam do faksa sa novom mjuzom na telefonu :)
Kod tebe ?
pila neko mnogo lepo vino i jela jagode,uživam.i ovde kišilo i bila oluja.
Mmmm vino... Zamrzio sam ga kao mlad, jer sam pio svakakav škart od vina, ali pre neki dan sam bio neko vino sa Kosova, domaće.. Ponovo mi se dja'.
EDIT: buri i meni baguje, po 15 sek. da se prebacim nedje
neko italijansko,sto godina staro,slatko,a jako ubija,mmm.
Znaš i ti šta valja :)
Kako je buri vojvodo ? Slušam ovog Mikulu, koji car. Odakle je on, znaš li ?
Momci, čisto da znate da imate posla sa medijskim ličnostima. Mardž je izašla u Blicu juče sa Ukrštenim rečima, a ja malopre na rts-u, davala neki kratak intervju. :)
Odoh da učim, jebo me sajt.
pre 4 sata
A naročito sad, kad baguje kao nenormalan. KAJZENE, NEĆEŠ SE LEBA NAJESTI OD KTITORA DOK NE SREDIŠ OVO!
Aaaa ja to nikad nisam gledao, možda sam i ja nekad bio tam".
Idemo u PGP da izdamooo, da izdamoooO!!!! Mogla si najaviti da gledamo :D
lololo,sd smo profesionalni vukajlijaši!
nije loše... da je bolje ne bi valjalo...
iz srpca je mikula... ali, mislim da je sad u BG... car, jašta, mamin i tatin sin, a tako opleo po njima
poz ekipi
'de s' pajkooo?:)
E jebga sad me razočara, aj da je zgrno pare sa ovim pesmama, ali on lafinja o mešalici a guro bi je da upali :D
Pozz Pajkoo
http://www.youtube.com/watch?v=lHpYVvg0P_w
nije baš tako sanšajn, ako ne laže u ovom inervjuu
samo da se javim, odo zena mi kunta a treba mi nesto :)
aj,aj,lezi pored žene,nema niš lepše!