Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
marooooo jel se ti to od mene krijes???????:DDDDD
a de si bre ti moli?
eve me cekam tvoju zenu u zasedi :D ti?
Pozdrav svima.
na cosku se nalaze triple M :D pozdrav matrixe i tebi (max max)
Kad god vidim Moly odje ja moram malo i na profil da joj odem ^.^
Ja samo da vas pozdravim, valja sutra rano ranit !!
Zapravo 4. Maniak, Moli, Matriks i Marya.
marya se pritajila! sunshine toliko volis pivo???:DDD pozdrav :)
eto, bleji se malo...
ma tu je ona, saću da je pozovem....
MARIJAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
nemoj da joj kazes da sam ja tu ! :D
e jbg...već me čula, sad će da siđe, samo da pospremi nered malo:)
a da, i pozdrav triks, sanšajn. Ša ima kod vas?
pa,bre molili odakleN ti toj?
he,obavešena,he,nikog dugo nije bilo na bleji,pa zatvorih tab.
kaj ima?pusaaa!
pa nema te zeno tolikooo dugo da sam se zabrinula!!!!!!! jesi ozdravila skroz?
nisam bila u zemlji posle moli,pa ni pri netu.
jedina dva puta kad se konektovah,poslah ljube:)
posle imala gošću,a sad kod mojih:)
ok..opravdano..ondak :) kaku goscu?
drugaricu sa prošlogodišnjeg i ovogodišnjeg seminara,polu - amerikanka, polu - irkinja,pa je vodah u obilazak:)
lovely! gdi si je vodila? sta joj se dopalo ponajboljse?
e,pa vuk,one lude stepenice pokretne,duž bulevara,pokazivala arhitekturu,crkva sv. marka,knez,kalemegdan,dorćol,išle kod mene na radionicu,botanička bašta,ajriš pab,skadarlija,kafana...imasmo samo dva i po dana...
ako je videla kafanu sve je videla :)