Kvaksonska loža - Moćne patke

1. ma daj bilo šta,

Eh jado! :P

hehehe, mislim nije to do imena nego daj bilo koje ime.....na to sam više mislio...nema mi čupsa ovde nikako :)))))))))

2. U Britaniji ti je Nikola žensko ime. Inače, pozdrav svima.

3. Ej Matriks, baš smo Ela i ja raspredali kako si dobro dete i prizvasmo te

4. Ma niste me prizvali, jedva oterah kevu sa kompa.

5. Nema čupsa sad, gotovo je!!! :P

Htedoh samo reći da ime nije bitno i da od toga ne zavisi kvalitetan hopa-cupa, nego od drugih nekih činioca.....ovo se može smatrati kao blagi čups .))))

6. Ja znam dve :P

Ja ne znam ni jednu...ne znam nikog osim tebe ko zna neku Nikolinu....ređe je to ipak ime...a ne zvuči toliko loše...onako

7. Blek hol nije prošao u super finale na super geniju, sad sam gledao.

8. Moram da bežim s' ćoška....blejimo kasnije

9. Ja znam dve :P

Pa šta? Ja znam 4.

10. znam i ja jednu Nikolinu :)
    Poznavao sam i jednu Radoslavu, ali je mnogo matorija od mene bila...

11. znam ja jednog u BG, ali više voli muške...

12. E sada mogu da bežim, opostila mi je izjavu...............

13. i od mene :)
    lik je bio kul neko vreme, čak je bio i oženjen, ali se predomislio :)

14. E, stvarno počinjete da mi gadite život, neka rade šta hoće, ali u svojoj kući i da ja ne čujem za takve stvari.

15. priča je luda, barem kako je meni ispričana, on se oženio, žena nađe švalera, a on i švaler se upoznaju i smuvaju... plakao sam od smeha kad su mi je ispričali (jebemliga da li je istina, nisam imao volje da ispitujem) :)

16. matrikse, svakakvo cveće raste u bašti Gospoda našeg - neko mora i da smrdi :)

17. Aj da očistim ovu prašinu sa dugme ''Odjava'', idem da blejim negde drugde...

18. meni ne smetaju, daleko im lepa kuća, ali se ja i ne ustručavam da im otvoreno kažem šta mislim... nisam homofob i imam poznanike koji su istopolno orjentisani, ali to i dalje smatram jednako devijantnim kao i pedofiliju... neću više o tome - ovo je bleja, a ova tema smara...

19. ima li još nekog ovde osim nas troje (podrazumevam da matriks nije otišao ipak:)

20. dala mi žena još malo fore pre nego što preuzme komp pa mislio da blejim :)
    čini mi se da je noćom ipak veće društvo (mada... petak...)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.