Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
hehehe, mislim nije to do imena nego daj bilo koje ime.....na to sam više mislio...nema mi čupsa ovde nikako :)))))))))
U Britaniji ti je Nikola žensko ime. Inače, pozdrav svima.
Ej Matriks, baš smo Ela i ja raspredali kako si dobro dete i prizvasmo te
Ma niste me prizvali, jedva oterah kevu sa kompa.
Htedoh samo reći da ime nije bitno i da od toga ne zavisi kvalitetan hopa-cupa, nego od drugih nekih činioca.....ovo se može smatrati kao blagi čups .))))
Ja ne znam ni jednu...ne znam nikog osim tebe ko zna neku Nikolinu....ređe je to ipak ime...a ne zvuči toliko loše...onako
Blek hol nije prošao u super finale na super geniju, sad sam gledao.
Moram da bežim s' ćoška....blejimo kasnije
Pa šta? Ja znam 4.
znam i ja jednu Nikolinu :)
Poznavao sam i jednu Radoslavu, ali je mnogo matorija od mene bila...
znam ja jednog u BG, ali više voli muške...
E sada mogu da bežim, opostila mi je izjavu...............
i od mene :)
lik je bio kul neko vreme, čak je bio i oženjen, ali se predomislio :)
E, stvarno počinjete da mi gadite život, neka rade šta hoće, ali u svojoj kući i da ja ne čujem za takve stvari.
priča je luda, barem kako je meni ispričana, on se oženio, žena nađe švalera, a on i švaler se upoznaju i smuvaju... plakao sam od smeha kad su mi je ispričali (jebemliga da li je istina, nisam imao volje da ispitujem) :)
matrikse, svakakvo cveće raste u bašti Gospoda našeg - neko mora i da smrdi :)
Aj da očistim ovu prašinu sa dugme ''Odjava'', idem da blejim negde drugde...
meni ne smetaju, daleko im lepa kuća, ali se ja i ne ustručavam da im otvoreno kažem šta mislim... nisam homofob i imam poznanike koji su istopolno orjentisani, ali to i dalje smatram jednako devijantnim kao i pedofiliju... neću više o tome - ovo je bleja, a ova tema smara...
ima li još nekog ovde osim nas troje (podrazumevam da matriks nije otišao ipak:)
dala mi žena još malo fore pre nego što preuzme komp pa mislio da blejim :)
čini mi se da je noćom ipak veće društvo (mada... petak...)