Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ej, ja sam uvek za kuckanje neko :)
De si Matriks. Uvek upadamo u isto vreme. Pravi smo Džoniji :)
Stvarno ste višesmisleni! :) Des Matriks!
hehehe, ja sam počeo da mislim kako više i ne možeš ništa da kažeš a da bude jasno. Sve može da se izvrne. Takvi su nam mozgovi :)
Da nije ovo neki sleng? :)))))
Pa naravno...
Neka neko zaustavi ovaj ringispil.... :)
:Grizem kragnu:
A mene zezaju ove polo majice, pojedoh kragnu skroz.
Kada malo bolje razmislim ja samo i imam polo majice :)
Ne znam zašto.
Nego kako se cepa taj ne ljuti se čoveče kad jednom budemo svi pred kompom da bacimo. To je ekstra dvosmislena igra
"Sad ću da ga ubacim u kućicu"
"Poješću te"
"Ti bacaš"
"Dobro is dobila"......
Sve se čudim kolika sam stoka, provedoh danas 5-6 sati na basketu.
Pa lep je bio dan, a taman si u godinama kada toliko i trebaš da budeš na košu. Kondicija je bitna stvar.....
jujuhuhu!samo da ljubnem,pa odo'!
"Poješću te"
"Ti bacaš"
"Dobro is dobila"......
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA pa ti hoćeš da se udavim ovom vodurinom što pijem? :)))
Ima na jednom sajtu, www.king.com samo se registruješ, uloguješ, lepo je odrađena igrica skroz.
A vidi ti ideš a manijaka nema....nešto se tu događa .)
Pozdrav bando. Upadoh na 5 minuta da vidim sta se radi.
A stvarno je igra totalno pogodna za te stvari. Recimo dobiješ šesticu i kažeš: "Vadim" :)))
A igranje basketa u 22h?
E Jezo, zajeba se ja danas. Nema vaterpola. Rukomet i basket. Dobili smo vas. Bila sranje tekma ali čupava.
znam gde mi je čovek,a i on gde sam ja,lololo!
mwah!
Ej i u 00:00 ako treba...bitno je da se igra i da se razvijaš
šamara je i trza,ženo moja,dođi k si!lololo