Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Мислим да ће то да буде хит за зиљавце. :)
    Само да се скупи народ. Ако већ нећеду овде да учествују ето тамо може свашта да се скупи.

Ја иначе чучим поред мини лапатопа а на радном столу мониторчина знаш која. Навика је чудо :)

2. Велики...монитори су страва али кажем ти, навикла сам на овај мали. Мали али мајстор. :) Само смо ми туј.... Не видех буксничичицу данима већ. Саћу га јурим по фејзбуцима.

3. eto, i posle ja pričam dvosmislice... idem na terasu da ispušim kafu...

4. nisam tu ceo dan, sad sam upao, jutros sam se malo muvao ali nije bilo nikog - posle pisao seminarski, žena mi uzela net, a sad me pustila malo da se iživljavam :)

5. to mi jedino zadovoljstvo, sve su mi drugo oduzeli ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=6-U1mjSTnF4

6. gde ste ćoškaši?dođo' jna kratko,pa putuvam!sejoooo!

7. put putuje uskoro:)
    kad pijemo "kafu" sejo?lololo
    gde s' brus?:)

8. pa,možemo sejo.kad si mislEla jaranko?:)

9. evo me, dok sam tražio link prođe priča :)))

10. prođe brus.ma,bolje priča,nego batak:)

11. aj,sjutra popodne-predveče,m sejo?
    svrneš,kudA ćemo?lololo
    pa onda foto sešn!

12. samo da batak ne prođe :)

13. samo da batak ne prođe :)

sve si ti mutav:)

14. pa kad volem lepo da vidim :)

15. doklen da idem sejo,do a.komande,m?
    jaoo,jedva čekam!susret bataka!

16. pa kad volem lepo da vidim :)

sutra vladaju batacI brus:)

17. sutra je tako daleka reč...

18. ne znam tačno sejice,da izađem onda pre možda,kraj južnog bulevara,m?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.