Kvaksonska loža - Moćne patke

1. A sto ne ides Ustanickom 31-om i izadjes lepo na stanici posle Dusanovacke poste...

ja sam išao peške sa Slavije do Radničkog univerziteta u Ustaničkoj... rekli mi da su to samo tri stanice 31...

2. gledam kako da presečem 46-icom i gdI.
    kamo si mislila da 'vatam 31?

3. aj,sejo,će se dogovarajemo,ja se uglavnom klackala trandžama i 46-icom.moram da palim,ujak dolazi po mee.ljubim sejo,pa sutra lolololo!
    bajbaj brus!

4. 46 ide direkt do mee sejice,zbog toga,pa se njime klackajem.aj,će nastavimo docnije,ljubam,će odu ovi bez mene:)

5. znam, ali ja provincijalac, budala...
    tako sam i u Zagrebu išao od velesajma do Trga Republike peške jer su u pitanju 10 minuta vožnje...

6. ne da sam ih proteglio, nego mašala...

7. oooooo, sram te bilo.... :))))

8. ostao sam bez reči...

:)

9. razumeo sam ja vrlo dobro :))
    nemoj tu nešto sad da se nećkaš i femkaš kad je sve jasno ;)

10. što se roje misli moje...

mašala je jedna tako lepa reč, a u suštini se koristi kao naše "da ne ureknem"...
    Shanzam bi ti lepše objasnio, on studira Arabistiku...

11. pozdravi verenika, i čestitaj mu u moje ime - Ćovjek je Tito za sve nas (Citiram Mandu u Sivom kamionu) :))))

12. mene je najlakše zbuniti, eto malo ranije sam čak ostao i bez reči... mnogo me je teže opasuljiti :)

13. Evo i njega, tj. mene...

14. Jezo, izgleda da smo sami :)

15. Pa, des' ti Bruce? Nema te kao tresnjevih sadnica :)

16. :))))
    ubi me neki ispit što spremam za sredu, već sam se smorio, a to mi je pretposlednji...

17. Lagao bih ako ti kazem da znam kako ti je, suvise kratko sam bio student, ali mogu da zamislim kako boli :)

18. ja sam kao mlad napustio tri fakulteta, ovaj završavam da mi plata bude veća - ekonomija bolonjeze na privatnom, nije neka velika muka, samo je smorilo 25 istih predmeta...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.