ja sam išao peške sa Slavije do Radničkog univerziteta u Ustaničkoj... rekli mi da su to samo tri stanice 31...
gledam kako da presečem 46-icom i gdI. kamo si mislila da 'vatam 31?
aj,sejo,će se dogovarajemo,ja se uglavnom klackala trandžama i 46-icom.moram da palim,ujak dolazi po mee.ljubim sejo,pa sutra lolololo! bajbaj brus!
46 ide direkt do mee sejice,zbog toga,pa se njime klackajem.aj,će nastavimo docnije,ljubam,će odu ovi bez mene:)
ćao Marya
znam, ali ja provincijalac, budala... tako sam i u Zagrebu išao od velesajma do Trga Republike peške jer su u pitanju 10 minuta vožnje...
ne da sam ih proteglio, nego mašala...
oooooo, sram te bilo.... :))))
ostao sam bez reči...
:)
razumeo sam ja vrlo dobro :)) nemoj tu nešto sad da se nećkaš i femkaš kad je sve jasno ;)
što se roje misli moje...
mašala je jedna tako lepa reč, a u suštini se koristi kao naše "da ne ureknem"... Shanzam bi ti lepše objasnio, on studira Arabistiku...
pozdravi verenika, i čestitaj mu u moje ime - Ćovjek je Tito za sve nas (Citiram Mandu u Sivom kamionu) :))))
http://vukajlija.com/masala/7519 reci ako grešim :))))
mene je najlakše zbuniti, eto malo ranije sam čak ostao i bez reči... mnogo me je teže opasuljiti :)
Evo i njega, tj. mene...
Jezo, izgleda da smo sami :)
Pa, des' ti Bruce? Nema te kao tresnjevih sadnica :)
:)))) ubi me neki ispit što spremam za sredu, već sam se smorio, a to mi je pretposlednji...
Lagao bih ako ti kazem da znam kako ti je, suvise kratko sam bio student, ali mogu da zamislim kako boli :)
ja sam kao mlad napustio tri fakulteta, ovaj završavam da mi plata bude veća - ekonomija bolonjeze na privatnom, nije neka velika muka, samo je smorilo 25 istih predmeta...
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
ja sam išao peške sa Slavije do Radničkog univerziteta u Ustaničkoj... rekli mi da su to samo tri stanice 31...
gledam kako da presečem 46-icom i gdI.
kamo si mislila da 'vatam 31?
aj,sejo,će se dogovarajemo,ja se uglavnom klackala trandžama i 46-icom.moram da palim,ujak dolazi po mee.ljubim sejo,pa sutra lolololo!
bajbaj brus!
46 ide direkt do mee sejice,zbog toga,pa se njime klackajem.aj,će nastavimo docnije,ljubam,će odu ovi bez mene:)
ćao Marya
znam, ali ja provincijalac, budala...
tako sam i u Zagrebu išao od velesajma do Trga Republike peške jer su u pitanju 10 minuta vožnje...
ne da sam ih proteglio, nego mašala...
oooooo, sram te bilo.... :))))
ostao sam bez reči...
:)
razumeo sam ja vrlo dobro :))
nemoj tu nešto sad da se nećkaš i femkaš kad je sve jasno ;)
što se roje misli moje...
mašala je jedna tako lepa reč, a u suštini se koristi kao naše "da ne ureknem"...
Shanzam bi ti lepše objasnio, on studira Arabistiku...
pozdravi verenika, i čestitaj mu u moje ime - Ćovjek je Tito za sve nas (Citiram Mandu u Sivom kamionu) :))))
http://vukajlija.com/masala/7519
reci ako grešim :))))
mene je najlakše zbuniti, eto malo ranije sam čak ostao i bez reči... mnogo me je teže opasuljiti :)
Evo i njega, tj. mene...
Jezo, izgleda da smo sami :)
Pa, des' ti Bruce? Nema te kao tresnjevih sadnica :)
:))))
ubi me neki ispit što spremam za sredu, već sam se smorio, a to mi je pretposlednji...
Lagao bih ako ti kazem da znam kako ti je, suvise kratko sam bio student, ali mogu da zamislim kako boli :)
ja sam kao mlad napustio tri fakulteta, ovaj završavam da mi plata bude veća - ekonomija bolonjeze na privatnom, nije neka velika muka, samo je smorilo 25 istih predmeta...