Kvaksonska loža - Moćne patke

1. ma,psihologija je igra.

2. treba da organizujemo jedan konzilijum sa dovoljno piva pa to da razmotrimo :D

3. treba,svakako,uvek!

4. ostavicu nam tri stola u 'biblioteci' pod imemnom kvaks junajtid samo ne znam koja bi nam bila najbolja...:D

5. no se,moramo da glasamo:)

6. bez glasanja nista! predlazem da to sutra bude prva tacka dnevnog reda! odoh sada pod jorgan planinu a sutra u izvidnicu :) laku noc darling kvak

7. aj,darling,moramo se organizirat'!kvaku noć!

8. Што се нас тиче јебане сте на нашој теми, појединачно и поименце... Шта ћете кад вас воли ова моја омладина на челу са мном деда Данканом МВАХ!

9. deda,pa zar ne čekaš bar šezdeseti?majka mu stara.

10. Јок. Омладинци оће да мећу, па сам им дозволио раније. Не знам ко је општио с тобом, сад ћу да видим. Ја сам ваљда са Елом, не знам.

11. http://vukajlija.com/forum/teme/22851?strana=52

Од средине стране крећемо!

12. vi ko da vam ne radi patka.ccc.strašno.

13. :Buć:

Evo me sa mardelja.....skratili mi kaznu zbog dobrog vladanja....tu i tamo
    'de ste patke?

14. Šta je ovo? Opet pusto?

15. Dobro jutro, Ela! Evo i mene. Ja se izvinjavam što sinoć ne zaplivah jezercetom, ne volim kada je prljavo.

16. Evo stigao sam na buđavi posao....jedva čekam subotu, da se naspavam u subotu....dobro, prethodno da se napijem tad se najbolje spava.....

17. Dobro jutro Peki i konačno Đoni :) Kako ste?

18. ne volim kada je prljavo.

Uuuuuu sinoć je bilo ne prljavo nego PRLJAVO!

Šta ima Agiiiiii?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.