Kvaksonska loža - Moćne patke

1. BUĆ... samo da znate da sam tu, ali obavljam neke razgovore sa kandidatkinjama za posao i pratim vas ...ODBUĆ.

EDIT: Ok, ima i kandidata, ali nisu favoriti.

2. Iskvarili ste me sa ovakvim razgovorima, sve prljave misli mi prolaze kroz glavu... xD

3. BTW Ćuti bre, ja im svima rekla da mi juče bio rođendan, da se ne bi brinuli što me kao nema uveče ovde ;)

A ja sam kao sinoć napisao, "Moram da palim" i nestao. Dobro smo to odradili samo pssssssst

4. Kakvo lepo..vreme...sva sreca pa "ne moram", da učim..ceo dan ko šašav. :( Verujemo u horoskop...:)

5. A ja sam kao sinoć napisao, "Moram da palim" i nestao. Dobro smo to odradili samo pssssssst

Pa taj rad! Potkovani smo mi za tak'e situLacije :D

Hahahhaha a pazi ga Agi, kako je morao da pripreti da nas prati i da ne možemo ništa da muljamo, sve vidi. Samo iza paravana ne vidi. PU! :D
    Gleda on sad tamo te jarebice kandidatkinje... ;)
    P.S. A mor'o se pohvaliti, pa to ti je! :D

6. ЏОНИ?! ЕЛЛА?!

А читам ја јутрос -двоје испод покривача, не зна се тачно ко, ово, оно... не виде се фаце!

ЦЦЦ!!! ццЦ!!!

7. ЏОНИ?! ЕЛЛА?!

Ne viči tako puška te ub'la! Ne mora da znači da su i ostali skontali! :D

8. А читам ја јутрос -двоје испод покривача, не зна се тачно ко, ово, оно... не виде се фаце!

Da nisi možda gledala mene i jednu cavu umesto njih dvoje? xD

9. Ne viči tako puška te ub'la! Ne mora da znači da su i ostali skontali! :D

Вууупс! ЏАФТАРО?!?!? БУКСНИЧИЦЕ?!?!?! МОЛИ?!?!?! МОЛИ, ШТА ЋЕШ ИСПОД ПОКРИВАЧА?!?!

10. КУКУ!! ДОБИЋЕТЕ ПРИНОВУ А ПОСЛЕ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА НЕ МОЖЕТЕ НЕШТО! АААААААААААААААААААА

11. Mašto pokvarena!!!! PU!

Хихихих, ипак није било то што сам ја мислио. :)

12. А и матора је за мене, + јој моје од СТЕНЕ ОДВАЉЕНО тело не би опростило млитавост ЛОЛОЛОЛО

13. Da nisi možda gledala mene i jednu cavu umesto njih dvoje? xD

Ma vraćaj ti patkasti logo na avatare, pa moš tako da se izražavaš. Sčuo? :P

14. А и матора је за мене, + јој моје од СТЕНЕ ОДВАЉЕНО тело не би опростило млитавост ЛОЛОЛОЛО

Fal'te me usta :DDD

15. Ma vraćaj ti patkasti logo na avatare, pa moš tako da se izražavaš. Sčuo? :P

Stavih ga i to na pravo mesto. :P

16. Tako, Kvaktriče. Sada se možeš uključiti u ovu priču. Ja ću da voajerišem, neću ispod pokrivača, gužva je.

17. Vi se jebite ispod pokrivača, to se radi ispod jorgana kao ja što radim! xD

18. Ma pokrivači i jorgani su zastareli! :DDD

19. Pedu mora da seva, ništa drugo ne priznajem.

20. Pedu mora da seva, ništa drugo ne priznajem.

Agi za preCednika!!!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.