Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
BUĆ... samo da znate da sam tu, ali obavljam neke razgovore sa kandidatkinjama za posao i pratim vas ...ODBUĆ.
EDIT: Ok, ima i kandidata, ali nisu favoriti.
Iskvarili ste me sa ovakvim razgovorima, sve prljave misli mi prolaze kroz glavu... xD
A ja sam kao sinoć napisao, "Moram da palim" i nestao. Dobro smo to odradili samo pssssssst
Kakvo lepo..vreme...sva sreca pa "ne moram", da učim..ceo dan ko šašav. :( Verujemo u horoskop...:)
Pa taj rad! Potkovani smo mi za tak'e situLacije :D
Hahahhaha a pazi ga Agi, kako je morao da pripreti da nas prati i da ne možemo ništa da muljamo, sve vidi. Samo iza paravana ne vidi. PU! :D
Gleda on sad tamo te jarebice kandidatkinje... ;)
P.S. A mor'o se pohvaliti, pa to ti je! :D
ЏОНИ?! ЕЛЛА?!
А читам ја јутрос -двоје испод покривача, не зна се тачно ко, ово, оно... не виде се фаце!
ЦЦЦ!!! ццЦ!!!
Ne viči tako puška te ub'la! Ne mora da znači da su i ostali skontali! :D
Da nisi možda gledala mene i jednu cavu umesto njih dvoje? xD
Вууупс! ЏАФТАРО?!?!? БУКСНИЧИЦЕ?!?!?! МОЛИ?!?!?! МОЛИ, ШТА ЋЕШ ИСПОД ПОКРИВАЧА?!?!
КУКУ!! ДОБИЋЕТЕ ПРИНОВУ А ПОСЛЕ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА НЕ МОЖЕТЕ НЕШТО! АААААААААААААААААААА
Хихихих, ипак није било то што сам ја мислио. :)
А и матора је за мене, + јој моје од СТЕНЕ ОДВАЉЕНО тело не би опростило млитавост ЛОЛОЛОЛО
Ma vraćaj ti patkasti logo na avatare, pa moš tako da se izražavaš. Sčuo? :P
Fal'te me usta :DDD
Stavih ga i to na pravo mesto. :P
Tako, Kvaktriče. Sada se možeš uključiti u ovu priču. Ja ću da voajerišem, neću ispod pokrivača, gužva je.
Vi se jebite ispod pokrivača, to se radi ispod jorgana kao ja što radim! xD
Ma pokrivači i jorgani su zastareli! :DDD
Pedu mora da seva, ništa drugo ne priznajem.
Agi za preCednika!!!