U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
BUĆ... samo da znate da sam tu, ali obavljam neke razgovore sa kandidatkinjama za posao i pratim vas ...ODBUĆ.
EDIT: Ok, ima i kandidata, ali nisu favoriti.
Iskvarili ste me sa ovakvim razgovorima, sve prljave misli mi prolaze kroz glavu... xD
A ja sam kao sinoć napisao, "Moram da palim" i nestao. Dobro smo to odradili samo pssssssst
Kakvo lepo..vreme...sva sreca pa "ne moram", da učim..ceo dan ko šašav. :( Verujemo u horoskop...:)
Pa taj rad! Potkovani smo mi za tak'e situLacije :D
Hahahhaha a pazi ga Agi, kako je morao da pripreti da nas prati i da ne možemo ništa da muljamo, sve vidi. Samo iza paravana ne vidi. PU! :D
Gleda on sad tamo te jarebice kandidatkinje... ;)
P.S. A mor'o se pohvaliti, pa to ti je! :D
ЏОНИ?! ЕЛЛА?!
А читам ја јутрос -двоје испод покривача, не зна се тачно ко, ово, оно... не виде се фаце!
ЦЦЦ!!! ццЦ!!!
Ne viči tako puška te ub'la! Ne mora da znači da su i ostali skontali! :D
Da nisi možda gledala mene i jednu cavu umesto njih dvoje? xD
Вууупс! ЏАФТАРО?!?!? БУКСНИЧИЦЕ?!?!?! МОЛИ?!?!?! МОЛИ, ШТА ЋЕШ ИСПОД ПОКРИВАЧА?!?!
КУКУ!! ДОБИЋЕТЕ ПРИНОВУ А ПОСЛЕ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА НЕ МОЖЕТЕ НЕШТО! АААААААААААААААААААА
Хихихих, ипак није било то што сам ја мислио. :)
А и матора је за мене, + јој моје од СТЕНЕ ОДВАЉЕНО тело не би опростило млитавост ЛОЛОЛОЛО
Ma vraćaj ti patkasti logo na avatare, pa moš tako da se izražavaš. Sčuo? :P
Fal'te me usta :DDD
Stavih ga i to na pravo mesto. :P
Tako, Kvaktriče. Sada se možeš uključiti u ovu priču. Ja ću da voajerišem, neću ispod pokrivača, gužva je.
Vi se jebite ispod pokrivača, to se radi ispod jorgana kao ja što radim! xD
Ma pokrivači i jorgani su zastareli! :DDD
Pedu mora da seva, ništa drugo ne priznajem.
Agi za preCednika!!!