Kvaksonska loža - Moćne patke

1. A jel sad seva tu kod tebe Agi?

2. Fal'te me usta

+313 Стена је МАЛА РИЈЕЧ за моје СТЕНСКО ТИЈЕЛО ЛОЛОЛО

3. Ne baš pedu, za razgovore je prisutniji dekolte. Ma budite dobri, dekoncentrišete me.

4. Mrzi me da listam nazad, aj kažite koliko ste visoki, ja ću prvi, 185cm :P

5. Vi ste bre svi soliteri neki. Marya Dee i ja smo jedini malešni. Ja svega 168. Dobar sam za pojedine definicije :)

6. Ma budite dobri, dekoncentrišete me.

Ne bih ja to baš tako nazvala! To te one tamo dekoncentrišu, valjda smo mi prioritet, SUNCE MU POLJUBIM!? :D

7. Agi jel me zezaš? Jebote...

8. He he, vitkog sam stasa, izgledam visočiji. Ne bi rekao dok mi ne priđeš ;)

9. Ja svega 168. Dobar sam za pojedine definicije :)

Pff ne sviđaš mi se više! He he šalim se, nisi mi se nikada ni sviđao.
    HAHAHAHHHAAHHA ma zeeeekim malo, volEm ja tebe! :)

10. Ја сам 199. 100 кила.

11. Otvorili temu za NOVE defke, KFAKJEA! Preložio sam tvoju zagrejati stolicu Agi. :D

12. 100 кила.

И константно гурам ка горе! 115 циљ!

13. 100 кила.

Žive vage :D

14. uh ja ako bi vam rekao kile ubio bih vas u pojam, izgledam mršavo ali kile ne govore tako...

15. Kvaksno, ti i Đoni u subotu lepo igrate odbranu kad ste tol'ki, a ja ću biti Romario, kao inače :)

16. Kvaktriče, hvala :) Mada imam ja i boljih ;)

17. Kvaksno, ti i Đoni u subotu lepo igrate odbranu kad ste tol'ki, a ja ću biti Romario

Ја сам увек у одбрани! :) Нисам дуго играо, али не сумњам да ћу бити на висини задатка! Ипак је то све зезање. :)

18. Ako se dovatimo matorih "Adskih virtuoza" (njih moram definisati jednom) za protivnike, to postane jako ozbiljno :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.