Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Agi, NOVE defke a ta ti je najnovija a i Straja je hteo da je predloži, ide na naslovnu da znaš, aj kad svi kvaknuše moram i ja, 96kg

2. Квактриксе, ти си хибрид! лолололололо

3. Da, skapirao sam Kvaktriče, samo htedoh reći da neke kvalitetnije nisu predlagane, ali ok, ne bunim se. Fala još jedared. Ja 63kg imadem :)

4. Квактриксе, ти си хибрид! лолололололо

Od rođenja sam hibrid kvaksno, od rođenja...

5. Ja 63kg imadem

Ти си брз јебеш кеву! Гарантујем! И Агилан. Сад капирам ник :)

6. Od rođenja sam hibrid kvaksno

Ти од рођења хибрид, ја од рођења дувам хибриде ллолололо

7. Kvaksno, ja sam trennirao 12 godina atletiku, trčao 100m :) Bio poprilično uspešan ;)

8. Pustih soma, ja sam rođen se 3,25kg a sad 96kg, uvek sam bio veći od svih mojih vršnjaka, samo što me nisu prozvali Ćale...

9. Aj kad se već falimo visinom i težinom 191cm i 100kg....trokrilni ormar
    Nego Ela, provališe nas :)

10. Kvaksno, ti i Đoni u subotu lepo igrate odbranu kad ste tol'ki, a ja ću biti Romario, kao inače :)

Da, ja sam klasičan onaj kasapin. Dodajem prvom do sebe, ne dam nikome da prođe i imam dugačke noge da presečem one 2na1 kontre. Prava kljusina štoperska.

11. Sranje KVAKtriks banovan 30 dana....

12. Des marya..........svi pobegoše iz jezerceta, mada uskoro i ja bežim ali nikog nigde....

13. Lajkovao sebe Kvaktriks. :/

14. ja evo drmam kafu,pa i ja palim u munze malo.kako je pačići?:)

15. Lajkovao sebe Kvaktriks. :/

Video sam jbg....ostavili su mu onaj glavni profil ali mesec dana mardelja

pa i ja palim u munze malo

A ja palim iz Munzea...mimoilazimo se.....
    Ma čekam samo da pobegnem odavde bacim tuširanje i pravac Sajam Automobila.
    Malo me ubi ova vrućina. Ujutru hladnjikavo, pa se dobro obučem a popodne padnem u nesvest....smor

16. znam,ja sam pre neki dan lipsala,držala stvari i neku kesu u busu,ubi me vrućina,al' džabe kad je ujutru bilo hladno.

17. E sada mi došao neki revizor i traži mi neka dokumenta a ja mu rekao da sačeka samo malo, kao radim nešto a ustvari kucam ovde poruku. Koji indijanac. Sad je došao. Imao je ceo jebeni dan. K'o da ti revizori rade našto pa nije mogao ranije.

18. hahahhahaahha,dobro pa mu nisi rekao kvaaak napolje!

19. K'o da ti revizori rade našto pa nije mogao ranije.

ranije je on kucao poruke,lololo

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.