Agi, sada sam te i zvanicno utefterila kao prvu ljubab Vuke na temi "koga ste prvog zapamtili na Vukajliji" ili tako nekako.... ;) Usla preko fona, pa ne mogu da otvorim drugi tab dok ovde kuckam...
Znaci, ubio me je blam kada sam video sta se sve desilo ovde. Doduse, niste se ni vi, dragi drugari, proslavili. Ne svi, nego Ella, Dzaftara i Mara, cini mi se. Razocaran sam.
mene više asocira na homić, zato i predložih :)
ponudio sam ovo za UKD, ali nije komentarisano, ajde razmislite pa (ako ništa) da pustim ja na svoje:
Fabrika radosti
Dvoje ljudi koji, u isto vreme, na istom mestu, zajednički rešavaju problem nejebice.
E da, meni je to sasvim ok za UKD :) Puštaj sa kojeg oćeš, đa mi se svakako.
http://vukajlija.com/fabrika-radosti/319547
na zahtev zahvalne publike :)))
Patka = jebač (zec)
Evo dokaza! :)
http://i77.photobucket.com/albums/j49/ozzman6675/optical%20illusions/duck.gif
брусе, вратија сисе! :)))
Kvak svima da prijavim soma.
Drago mi je što jako dobre defke darujemo zajedničkom nalogu :)
jesam Džaf, pre par strana :)
tamo je negde i opravdanje od psihijatra :))
Agi, ja ionako imam jači skor nego što sam se ikad nadao, a ova je baš nastala kroz komentare na jezercu (vidi pre par strana) :)
Bio bi kreten da je napišem na svoj nalog...
ју који трип од слике
Kvak, Jevđo. Dobra defka, dobra. Plusirah je i pre nego što sam primer pročitao, jer mi često padne na pamet to :)
Tnx, Ag. Inispirisana svkodnevnim nadrkanostima, agresora.
Agi, sada sam te i zvanicno utefterila kao prvu ljubab Vuke na temi "koga ste prvog zapamtili na Vukajliji" ili tako nekako.... ;) Usla preko fona, pa ne mogu da otvorim drugi tab dok ovde kuckam...
Dobro vece. Da li se stanje normalizovalo, ili da begam opet?
Nemoj jezivi da begas nigde, molim te :) Juupiii sve se vraca na staro :)
imate gore link na zajedničku :)
Zajednička izuva!!!
Jezivi, stanje je stabilno :)
E sad si me baš dirnula. Ozbiljno :)
Agi bre, ja to onako iz duse, a ti se sprdas :-(
Pa ne sprdam se, stvarno sam ozbiljan :)
Znaci, ubio me je blam kada sam video sta se sve desilo ovde. Doduse, niste se ni vi, dragi drugari, proslavili. Ne svi, nego Ella, Dzaftara i Mara, cini mi se. Razocaran sam.