Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Sprdas se :-(

Jbt koji sam ovisnik, legla u krekekevac, ususkala se da spavam....i merkam telefon...ma reko daj samo na kratko da zavirim pre nego sto zaspim. Strasno :-)

2. Jezivi, oni koji su ostali, branili su jezerce, više se sprdajući sa upadačima, ali bez navlačenja dodatnog hejta. Drugi su rešili da ignorišu. Nema potrebe da budeš razočaran u bilo koga.

3. Eli, ne sprdam se, zaista, izmamila si mi osmeh na lice. Drago mi je što me prvog pamtiš ovde :)

A bre, kako na Vukajliji dokazati da si ozbiljan?

4. Hajde poverovacu ti Agi. Ubedio si me ;-)

5. Jebi ga, brate, najgnusnije vredjanje su iskulirale, i jos se zajebavale povodom toga. Cak je i nekim ljudima koji nisu deo price to zasmetalo. Moj stav ovde je da se ne mesam ni u sta, niko mi ne smeta, cak ni hejtere nisam prijavljivao. Ali, onako nesto da ti ljudi napisu...Cak je i mene iznerviralo toliko da bih prijavio. Zna se ciji je sajt i zna se da nije poligon za lecenje necijih kompleksa.

6. Pa imali smo i dogovor da iskuliramo. Svako je to radio na svoj način. Na kraju je bilo delotvorno. Istina, imao sam i ja konstantno želju da prijavim, ali verujem da bi mi se nakon toga vreme na Vukajliji opasno smučilo, jer bi bilo još gorih reakcija sa njihove strane.

7. ja sam kulirao dok sam mogao, kad su govna prelila septičku morao sam otići da se ohladim... mislim da bi još trajalo da sam sebi dozvolio punu slobodu. Ne mogu da shvatim ljude koji sebi otvore temu za trolovanje, a onda dođu kod ljudi koji imaju temu za druženje da im pišaju po zidu. Neka, samo nek je prošlo...

8. pozz moje patke:)
    Bruce, fala bogu, stišava se situacija, da čuknem u mahagonij!

9. Pozzz, Buxno!

Bruce, potpisujem ove poslednje dve rečenice! Ali ima nas raznih :)

10. buxno, ima večeras zajednički kvak - Johnny i Ella pokrenuli priču...
    http://vukajlija.com/fabrika-radosti/319547

11. Meni se smucilo. Stvarno sam hteo da odustanem od foruma skroz. Ali, volim da razbacim neku spiku sa vam ovde i zato nisam sebi dozvolio da me saka....necega odvoji od stvari koje mi prijaju na sajtu. Veliki sam protivnik nekih klanova (za sta nas smatraju) i nikad ne bih pisao na ovoj temi da su je neki drugi ljudi otvorili. Prevashodno, drago mi je da popricam sa Buksnetinom i Dzonijem, jer se znamo 100 posto, ali smo vidjali jedni druge dok se nismo znali ovde. Na kraju se ispostavilo da su se na temi skupili ljudi koji meni odgovaraju i sa kojima volim da uletim u spiku. Kad se desilo ono pre neki dan, prvo mi je bilo jako zao zenskog dela ekipe, medjutim, kad sam video da njima ne smeta, jos i potpaljuju vatru, mislim se, boli me uvo. Ako tebe ne vredja to sto ti kaze, zasto bi mene. U tom smislu sam razocaran. U zivotu nisam otkucao ovoliki post.

12. Sto se mene licno tice, ja sam ostala u jezercetu i nisam imala srca da se povucem. Iskreno, plasilo me je to da ce se svi povuci i da je to kraj celoj ovoj prici. Padalo mi je na pamet hiljadu puta da ih prijavim, narocito kada su kacili one bolestine od slika (od kojih mi je pripala muka i blam me jeo), ali sam shvatila da to ne vodi nicemu (poucena Matriksovim postupkom), pa sam pokusala da sve okrenem na zajebanciju (dok mi se zeludac okretao) samo da bi oni spustili loptu kada vide da se nemaju sa kim raspravljati i da ih ne shvatamo ozbiljno. A daljom raspravom bi samo pogorsali stvari, jer oni samo cekaju takve przenice...
    Ponavljam da se povlaciti nisam htela, jer ne znam kako vi, ali ja sam se mnogo vezala za vecinu ljudi ovde (mozda to vama zvuci glupo) i verujem da kada bi se svi povukli, vise ne bih na sajt ni dolazila. I ovo nije nikome i nikakvo pravdanje, vec samo moje vidjenje stvari.

13. Johnny i Ella pokrenuli priču...

Ela sada smo skroz provaljeni...ovaj Ela je bila na svom rođendanu a ja sam vario buxnu sa drugarima ispred zgrade...khm

Des Jezivi. Prošlo sranje. Ja sam malo preterivo al samo tako znam...šta ću kad sam takav...

14. (mozda to vama zvuci glupo)

Ne zvuči.....

15. Evo ga i buxnomaniak.....des bre buxnomaniače....fali Staklena i Arei....još oni da banu i to je to....ima sada patki kol'ko 'oćeš

16. Ne zvuči.....

+1

Neke od vas kao da znam ceo život. Doduše, Đoni, ova rečenica se ne odnosi na tebe :D

17. Đoni, ova rečenica se ne odnosi na tebe :D

Mi se znamo još od kolica....mislim ne invalidskih hvala Bogu nego onih bebećih kolica....što ja lupam nešto ceo dan ;=)

18. ja se nisam vezao ni za koga... nešto ne gotivim S/M :)))

šalim se, i dok nisam postovao, čitao sam sve što pišete...

ajde sad dosta patetike... vreme je za zajebanciju inače idem da prostrem opran veš što me žena moli već dva sata...

19. Ae onda, zajebancija... u vidu još jednog somića :)

20. , pa sam pokusala da sve okrenem na zajebanciju (dok mi se zeludac okretao)

Zasto radis ono sto ti ne odgovara i ono sto ne volis? Da li si dete? Nisi. Zasto?
    Samo da ti cestitam rodjendan, sa zakasnjenjem, ali od srca. Necu nista da ti pozelim, pozeli ti nesto sama, pa nek' se ispuni i ja sam zadovoljan.

Dzoni, nisam pratio druge teme, tako da ne znam zbog cega si banovan i sta si radio. Ako si se poneo kao i druga strana, moraces da platis pivo u Malom Londonu da bih ti oprostio :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.