U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Vala možda i zviznem neku u tom pravcu..
He he, ja se malo zajebavam sa maloletnicama. Zapravo se potpuno slažem sa tobom. Ali za blejačenje na Adi i sprdnju takve vrste, maloletnice su idealne.
Nego, razmišljam da nam obradujem predvodnika jednom definicijom, a još je i sleng.
Vidim da nigde nema "pirnuti", a to baš često čujem kad neko hoće da kvakne buksnu na brzaka :)
EDIT: Kvaknunh prvo ovde, jer sam mislio da ide sa zajedničkog :)
Pirnuti nije loše. Definitivno izraz koji se koristi. Manje nego pre ali koristi se. Ja valjam nekog soma u glavi ali nikako da ga uobličim...
Pustih sa zajedničkog. Mislim da za ovo ne treba duže.
Dobar je. Sleng.
Nego šta ovi ovde kod mene polude u petak i posla preko glave.
Kod mene je neko pametan izmislio da imamo kolegijum petkom u 14h... užasno je opterećujuće biti ozbiljan u petak pred kraj radnog vremena.
'Де сте људи! Јутро! Сомина је о'лична! :D Свиџа ми се свиџа, сленговска слиџа.
Imali smo te na umu, kapitenu naš. Jutro!
Хехехехе, капитен капитенски. :) Шта има, јесте живи? Морао сам да дођем са Красићевим дресом на шљаку, мало да се искурчим пред студентима. лололо
Kod mene se nešto rastrče svi k'o ludaci u petak jer cele nedelje ne rade ništa i onda mi samo dupliraju posao jer postoji jedan određen proces i neke stvari ne mogu da uradim, dok neko pre mene ne završi. Ja bi sve ovo uradio još u utorak.
Des Bux....kakav kretenski dan na poslu...
Mojne negde da ga uprljaš, treba ti za sutra. Kako ti i Đoni idete na Adu? Na brodić iz Blokova, ili drugačije. Ja ću kolima (bez brige, ne odričem se GSP definicija), pa ako hoćete negde usput.
Можда би и ми могли колима а Џони? Узећу ја југишу, упалимо псиџоделију и удри по гудрио лололо :п
Дал' сте ми ви бацили клетву, или шта је већ ја не знам, али управо су ми донели 6 кутија са по 50 студената да их разврставам. Јебем ти срећу.
Kfak. I mene su nešto uhvatili da zovu. Svi se sete u petak da nešto moraju i da urade...
Što ova tema nije u aktivnim?
Пребачена у игре, енергија ставила. Ваљда лакше, 'бем ли га шта је. :)
znam ja šta je, al bolje da ćutim :)
Pa je l' to lepo tako? Patke treba da dele svoje znanje :)
eJ EVO ME OPET kvaaaaaaaak
Pa možemo Bux Jugišom....samo ja imam jedan problemčić. Odmah posle fudbala treba da bežim nazad jer možda putujem u jedno selo na bleju preko vikenda....e sada znaću tačno kad idem večeras. Sigurno ću moći na fudbal, jer nećemo baš u 11 ići ali ne znam koliko ću moći da ostanem.
Nego Zezatore što nije u aktivnim?