Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ha ha, Đoni... od toga se može sklepati i definicija :)

Vala možda i zviznem neku u tom pravcu..

2. He he, ja se malo zajebavam sa maloletnicama. Zapravo se potpuno slažem sa tobom. Ali za blejačenje na Adi i sprdnju takve vrste, maloletnice su idealne.

3. Nego, razmišljam da nam obradujem predvodnika jednom definicijom, a još je i sleng.

Vidim da nigde nema "pirnuti", a to baš često čujem kad neko hoće da kvakne buksnu na brzaka :)

EDIT: Kvaknunh prvo ovde, jer sam mislio da ide sa zajedničkog :)

4. Pirnuti nije loše. Definitivno izraz koji se koristi. Manje nego pre ali koristi se. Ja valjam nekog soma u glavi ali nikako da ga uobličim...

5. Pustih sa zajedničkog. Mislim da za ovo ne treba duže.

6. Dobar je. Sleng.
    Nego šta ovi ovde kod mene polude u petak i posla preko glave.

7. Kod mene je neko pametan izmislio da imamo kolegijum petkom u 14h... užasno je opterećujuće biti ozbiljan u petak pred kraj radnog vremena.

8. 'Де сте људи! Јутро! Сомина је о'лична! :D Свиџа ми се свиџа, сленговска слиџа.

9. Imali smo te na umu, kapitenu naš. Jutro!

10. Хехехехе, капитен капитенски. :) Шта има, јесте живи? Морао сам да дођем са Красићевим дресом на шљаку, мало да се искурчим пред студентима. лололо

11. Kod mene je neko pametan izmislio da imamo kolegijum petkom u 14h... užasno je opterećujuće biti ozbiljan u petak pred kraj radnog vremena.

Kod mene se nešto rastrče svi k'o ludaci u petak jer cele nedelje ne rade ništa i onda mi samo dupliraju posao jer postoji jedan određen proces i neke stvari ne mogu da uradim, dok neko pre mene ne završi. Ja bi sve ovo uradio još u utorak.

Де сте људи! Јутро!

Des Bux....kakav kretenski dan na poslu...

12. Mojne negde da ga uprljaš, treba ti za sutra. Kako ti i Đoni idete na Adu? Na brodić iz Blokova, ili drugačije. Ja ću kolima (bez brige, ne odričem se GSP definicija), pa ako hoćete negde usput.

13. Можда би и ми могли колима а Џони? Узећу ја југишу, упалимо псиџоделију и удри по гудрио лололо :п

14. Дал' сте ми ви бацили клетву, или шта је већ ја не знам, али управо су ми донели 6 кутија са по 50 студената да их разврставам. Јебем ти срећу.

15. Kfak. I mene su nešto uhvatili da zovu. Svi se sete u petak da nešto moraju i da urade...

16. Što ova tema nije u aktivnim?

17. Пребачена у игре, енергија ставила. Ваљда лакше, 'бем ли га шта је. :)

18. znam ja šta je, al bolje da ćutim :)

19. Pa je l' to lepo tako? Patke treba da dele svoje znanje :)

20. eJ EVO ME OPET kvaaaaaaaak
    Pa možemo Bux Jugišom....samo ja imam jedan problemčić. Odmah posle fudbala treba da bežim nazad jer možda putujem u jedno selo na bleju preko vikenda....e sada znaću tačno kad idem večeras. Sigurno ću moći na fudbal, jer nećemo baš u 11 ići ali ne znam koliko ću moći da ostanem.
    Nego Zezatore što nije u aktivnim?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.