ћале ми пуко шамар
Šta je to kik lajt?
Mora da si nešto jeo govna.
Večeras poker najt kod mene
Nači
Rakija - tri flaše
Pivo - Dve gajbe
Zelena čoja - tu
čipovi - tu
nove karte - tu
Soni i lcd od 107 cm za one koji ispadnu - tu
Како си ме само провалио?
Uzo komp!! 300 jura, sirotinjski al meni do jaja!
Druge domaćice meću jagode u slatko, džem i tako to...
jel kakvog ukusa? slatkasta li je?
@Ledeni: čestitam, ja sam moj platio 250 :)
Mrs. Raven, to li je raćija neka?
Ne dozvoljava mi muž da trošim dobru rakiju na likere, a lošu nećem, kvari mi liker, tako da je u ovom slučaju osnova vodka. :)
Nije mnogo slatko, u ovom trenutku uopšte, tek posle tri nedelje se dodaje med, pa ondak još 4 nedelje fermentacije.
moja gospođa rakiju više ne dira otkako mi je prošli put potrošila kajsiju na obloge za visoku temperaturu, a ja baš volim domaće likere...
Joj, greota.
Pa smatrajte se pozvanim, trenutno imamo u ponudi ono što je preteklo od prošle godine, od ovogodišnjih je gotov samo onaj zimski (narandža + kafa), dva fermentiraju, a višnje još nisu stigle. :)
A šta je posle koristila kao obloge za modrice? Mislim, valjda ovo svetogrđe nije prošlo nekažnjeno?
ne, Bože sačuvaj, žena je svetinja, pogotovo kad ti decu rodi - ali ona ima običaj da kaže da ja vičem bez podizanja glasa :)
Hah, autoritet, master of the house.
hm, master je ipak žena, ja sam samo autoritet :)
Nije valjda kod nje novčanik, ju i naopako?
nije, nisam baš toliki evropejac :)
Eto, da nije crko Kurajberu komp sad bi ti rekao da se to kaže 'peder'.
Nego mislim da kontam za to vikanje bez dranja. Eto, kažu ljudi a primetila je čini mi se jednom i gospođa psiholog u domu zdravlja, da ovako pričam prilično bezizražajno, što će reći nisam baš za spikera dnevnika. Kad dobijem artikulaciju/modulaciju znači da mi nešto nije baš po volji, a ako padne i gestikulacija znači da najverovatnije pizdim.
JEBITE SE BORCI, JE BI TE SE