Moram nekome da se pohvalim

1. JEBITE SE BORCI, JE BI TE SE

2. ћале ми пуко шамар

3. Šta je to kik lajt?

4. ћале ми пуко шамар

Mora da si nešto jeo govna.

5. Večeras poker najt kod mene

Nači
    Rakija - tri flaše
    Pivo - Dve gajbe
    Zelena čoja - tu
    čipovi - tu
    nove karte - tu
    Soni i lcd od 107 cm za one koji ispadnu - tu

6. Mora da si nešto jeo govna.

Како си ме само провалио?

7. Uzo komp!! 300 jura, sirotinjski al meni do jaja!

8. Druge domaćice meću jagode u slatko, džem i tako to...

http://www.dodaj.rs/f/3d/Pq/ElpG2fd/dsc0356.jpg

9. jel kakvog ukusa? slatkasta li je?

10. @Ledeni: čestitam, ja sam moj platio 250 :)

Mrs. Raven, to li je raćija neka?

11. Ne dozvoljava mi muž da trošim dobru rakiju na likere, a lošu nećem, kvari mi liker, tako da je u ovom slučaju osnova vodka. :)
    Nije mnogo slatko, u ovom trenutku uopšte, tek posle tri nedelje se dodaje med, pa ondak još 4 nedelje fermentacije.

12. moja gospođa rakiju više ne dira otkako mi je prošli put potrošila kajsiju na obloge za visoku temperaturu, a ja baš volim domaće likere...

13. Joj, greota.
    Pa smatrajte se pozvanim, trenutno imamo u ponudi ono što je preteklo od prošle godine, od ovogodišnjih je gotov samo onaj zimski (narandža + kafa), dva fermentiraju, a višnje još nisu stigle. :)

14. moja gospođa rakiju više ne dira otkako mi je prošli put potrošila kajsiju na obloge za visoku temperaturu,

A šta je posle koristila kao obloge za modrice? Mislim, valjda ovo svetogrđe nije prošlo nekažnjeno?

15. ne, Bože sačuvaj, žena je svetinja, pogotovo kad ti decu rodi - ali ona ima običaj da kaže da ja vičem bez podizanja glasa :)

16. Hah, autoritet, master of the house.

17. hm, master je ipak žena, ja sam samo autoritet :)

18. Nije valjda kod nje novčanik, ju i naopako?

19. nije, nisam baš toliki evropejac :)

20. evropejac

Eto, da nije crko Kurajberu komp sad bi ti rekao da se to kaže 'peder'.

Nego mislim da kontam za to vikanje bez dranja. Eto, kažu ljudi a primetila je čini mi se jednom i gospođa psiholog u domu zdravlja, da ovako pričam prilično bezizražajno, što će reći nisam baš za spikera dnevnika. Kad dobijem artikulaciju/modulaciju znači da mi nešto nije baš po volji, a ako padne i gestikulacija znači da najverovatnije pizdim.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.