"Šta imate ići u Ukrajinu da ginete, koje pičke matere, roknuće te dronom dete iz podruma, nećeš izaći iz vlaka, veća ti je šansa da te dvaput grom zaredom pogodi nego da preživiš zimu u rovu, ubiće te mokre čarape pre nego Ukri, pušku si samo na de_dast vidio, a i tamo si loš, profesionalci ginu ko muve, a da pomoćnik geometra preživi, ne zavaravaj se, pucaće ti u leđa za paklu cigara..."
Okačio svoje slike ovde bukv. 2010. + me upoznalo 150 ljudi, znaju kako se zovem, gde živim i s kim se družim, al aj neka bude.
Aha, nisam upucen, znam samo one slike sa strukom, i znam da su tad svi analizirali sve moguce sto se vidi na slici, pa sam pretpostavio da je tad i drugima bio prvi bliski susret trece vrste
Mogao bi sto da ne :)
Celtom protiv rata
"Šta imate ići u Ukrajinu da ginete, koje pičke matere, roknuće te dronom dete iz podruma, nećeš izaći iz vlaka, veća ti je šansa da te dvaput grom zaredom pogodi nego da preživiš zimu u rovu, ubiće te mokre čarape pre nego Ukri, pušku si samo na de_dast vidio, a i tamo si loš, profesionalci ginu ko muve, a da pomoćnik geometra preživi, ne zavaravaj se, pucaće ti u leđa za paklu cigara..."
Publika se rasplače i zove mamu
taj rat je toliko... retro postao.
Toliko...Čkalja
Paja i jare kao deca su se tog rata igrali
Celtov simulakrum u režiji kamenog je zapravo solidan argument
...Ako nekoga zanima šta sve tačno radim i oće nešto da kupi, mada nemam previše toga, otišlo skoro sve u zadnje vreme.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100081453552333
Nije moja šoljica čaja, ali mi se sviđa.
Ali konačno smo spojili lice sa strukićem, još jedan uspiješan selfdox
Selfdox po devedes deseti put
https://www.facebook.com/profile.php?id=100081453552333
joj brate koja sirotinjska spika ovaj fb profil
Okačio svoje slike ovde bukv. 2010. + me upoznalo 150 ljudi, znaju kako se zovem, gde živim i s kim se družim, al aj neka bude.
Daite katjine slike s fotografije vukajlijaša
I Džoplinkine sise
Aha, nisam upucen, znam samo one slike sa strukom, i znam da su tad svi analizirali sve moguce sto se vidi na slici, pa sam pretpostavio da je tad i drugima bio prvi bliski susret trece vrste
I Maestrov kur...
ništa, hakovali mi profil opet
nisu te hakovali, jel mu šta fali realno?
Pa ništa, fin primerak, malo zanosi udesno, ali čiji nije?
a i fina mu je kapuljača.
Znači Maestrov kurac je zapravo Bihali