ЈЕБАЊЕ 5.

1. Da se ja pitam, reč "nejebica" ne bi postojala u rečniku! Šta ta reč uopšte označava???
    Ja jebem!

2. СТРАОБАЛНО

3. Šta sam ono hteo da napišem ? Ma jebiga...

4. ZAJEBI SVE, JEBI!

5. ТРИШО ТАКО СЕ НЕЋЕШ ИЗВУЂИ, САМО ЋЕШ ДУБЉЕ ДА ТОНЕШ!

ЕЛЕМ, ЈА ЈЕБЕМ ТОЛИКО ЈАКО, ДА ИМАМ ПОСЕБНУ СОБУ СА КРЕВЕТИМА И МЕДИЦИНСКИМ НАДЗОРОМ У ВИДУ СЕСТРЕ (ЊУ ТАКОЂЕ ЈЕБЕМ, АЛ КАД ЗАВРШИ СМЕНУ, ДА БИ МОГЛА ДА РАДИ) СА ГОМИЛОМ ЛЕКОВА У КОЈОЈ СЕ РАВЕ КОЈЕ САМ ЈЕБО ОДМАРАЈУ И ОКРЕПЉУЈУ БАР 24 САТА НАКОН ПЛОДЊЕ. ТО САМ МОРАО ДА НАПРАВИМ ЈЕР СУ У УЛАЗУ ЗГРАДЕ ПОЧЕЛЕ ДА СЕ КОТЕ ТЕ РИБЕ КОЈЕ НИСУ МОГЛЕ РАЗВАЉЕНЕ ДА СЕ ВРАТЕ ГАЈБИ, ВЕЋ СУ КУНТАЛЕ И ОДМАРАЛЕ ПО СТЕПЕНИЦАМА, ЛИФТУ И НИШТА МАЊЕ КОД ПРЕЦЕДНИКА КУЋНОГ САВЕТА КОЈИ ДОСТА АГРЕСИВНО АГИТУЈЕ КОД ЂИЛАСА ДА СЕ ЗБОГ ОВОГ ПРОБЛЕМА ПРЕСЕЛИМ НЕГДЕ ДРУГДЕ.

6. ШОМАРО КОБЈАСНИТЕЉУ

7. JEBAO SAM JE DOK NIJE STAVILA TAJ GIPS! DOSADILA JE! NEKAKO JE STATIČNA!

8. Razbistrujem djevicansku uzeglu tecnost medjubutinskog reona direktnim ubrizgavanjem beta cestica! rijecju, JEBEM!

9. WOW ECLIPSE! JEBEM!

10. Ja kad jebem javno, pozeleni mi pozadina na Vukajliji!

11. Kika boy

Ja kad jebem javno, pozeleni mi pozadina na Vukajliji!

ЛОЛОЛ КИКО РОДИТЕЉУ!

ЈЕБЕМ РАВЕ ИЗ ПОЛАРНОГ КРУГА СВРШАВАМ ТЕЧНИ АЗОТ ТАКОЗВАНИ СПЕРМАФРОСТ ПРСКАМ ДОК СЛУШАМ ПЈУР ХОЛОКАУСТ ОД ИМОРТАЛА

12. ЈЕБАО САМ СВЕ ЖЕНСКЕ ЛИКОВЕ ИЗ БИБЛИЈЕ, ПОСТХУМНО

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.