Najbolesniji snovi

1. Ma kakvi, JA (je) JEBEM!

2. Znaš nekad i ruku da promijeniš...

3. Ovo JA JEBEM. Vukajlijaški izraz, a mi ne jebemo. :(

4. Sprdam se, znam ja šta znači JA JEBEM! na Vukajliji.

5. Nemoj sad :P

Nego, imao sam jedan bolestan san. Mnogo sam kašljao, dobro se sjećam. Jako, jako bolestan san.

6. Noćas nekakve ptice koje govore i to francuski. Strašno...

7. Jutros sam sanjao da se pajdam. Probudio sam se kao posle noćne more.

8. ja se iznerviram i počnem katanom da bijem i koljem ljude, i kuku mene, što ću sad, đe ću, i dođi mi - pa naravno, iskoristiću moje super letačke moći (da u snu sam zaista mogao da letim) i idem u Ameriku! Ali umoriu se, rekoh sam sebi. I opet mi sine ideja - pa popiću 2-3 Red Bula! I tu mi neđe ispade san. Majku mu jebem kako sam se preznojio bio.

Nešto slično ovome je bilo, pa ko voli nek pogleda, film je prilično napet i odiše haosom.

http://www.imdb.com/title/tt1337057/

9. Синоћ сам гледао "Птице", сву ноћ сам неке свраке и галебове сањао, јебемлига.

10. Najbolesniji san koji sam ja sanjao u poslednje vreme je bio ovakav:

Vraćam se kući u pola noći i žestoko mi se pripišava. Više nisam mogao da izdržim i rešio sam da se ispišam pored najbližeg drveta. I u trenutku kad vadim đoku, između mene i drveta se odjednom niotkuda pojavljuje neka francuska pudla i propinje se. Trčim do sledećeg drveta, kad tamo opet propeta pudlica. Isto tako i kod trećeg drveta, četvrtog, petog, desetog, opet ta pudla. Konačno se setim da oteram džukelu, šutnem je ali ne jako i ona počne da cvili, oči joj se suze i tu se probudim. Kad sam se probudio, malo je falilo da se upišam u krevet :D

11. Pudlica je samo htela da se kara.

12. Samo pričate o snovima o karanju, ali ipak možda je stvarno pudlica htela da mi ga popuši :D

13. Вози ми ћале аутобус на Хиландар, у бусу он, ја и све неке непокретне бабе. И на пола пута ћале сломи обе руке и ноге а ја морам возити бус, а не знам да га возим. ЛУДИЛООООООООООООО

14. manijačim se vozeći motor bez ruku i te fore. probam i bez nogu, šljaka sve fino. bacim pogled u retrovizor i vidim nika vujčića.
    edit: e da, i jedan beli kudravi mali džukac leti oko mene i laje na svaki auto kog pretičem.

15. ne rise da si video Pasuljčića Miku??? Šta je vozio bajs?

16. jok deki, prvo sam pomislio da sam ja nikica pa se usro, al ne, samo sam ga vozio pozadi.šta će on tamo ikako je došo tu, pojma nemam. ne znam čak ni kako nije ispao.

17. znamo samo da se nije ušetao BUHAHAHAHa

18. Zna li neko gde je onaj post kad lik priča kako je sanjao da ga vija pas da ga jebe, tako nešto, i skine mu gaće lolol

19. Što mrzim kad sanjam neke odvratne depre. U fazonu, žena treba da mi se porodi, i podbacuje, a ja poludim i besnim, vrištim i plačem u snu. Kako mrzim tako nešto kad sanjam. Isti trip kad sam kevu i ćaleta proburazio glogovim kocem kad su se povampirili. Ubijam ih i plačem dok to radim, a krv šiklja dok me mole da prestanem. jeben osećaj je probuditi se posle tako nečeg

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.