NOVO: Uplata Ktitora SMS-om
  • kaizen

http://vukajlija.com/autori/ktitori (skrolujte dole)

Cena je 200 din + PDV. Takođe od sada je uplatnicom moguće uplatiti samo na godinu dana. Cimanje mi je da ručno aktiviram iz meseca u mesec. Sada SMS koristite za to.

Ako već imate aktiviran Ktitor nalog, SMS će ga produžiti za 30 dana.

Slobodno testirajte malo ;)

EDIT: Ovo i dalje nije rešenje za inostranstvo (radim i na tome).

• Сантјаго Коровјов

Nemoj me jebati Kaizene, pa razočaralo me ovo. Pa šta ja sa ovim jebenim postpaid-om da radim, imam besplatne minute i poruke, ne pada mi napamet da plaćam SMS-om. A za godišnji nemam kintu. Jebiga.

• Facafacaa

Nemoj me jebati Kaizene, pa razočaralo me ovo. Pa šta ja sa ovim jebenim postpaid-om da radim, imam besplatne minute i poruke, ne pada mi napamet da plaćam SMS-om. A za godišnji nemam kintu. Jebiga.

Каизене, откажи све. Не може реме, јебига.

• l

super.

p.s. ox je uplatio ktitora do 2013? škk? pa zar njemu niko nije rekao da će 2012. biti smak sveta!? :P

• KBO!

Hajde sada reci da ćeš odraditi i foru za nas iz komšiluka pa da se svi veselimo

• kaizen

Nažalost ovo i dalje nije rešenje za inostranstvo ali radim i na tome.

• Сантјаго Коровјов

Каизене, откажи све. Не може реме, јебига.

Jebiga, ok je ideja, al' brate meni bezveze što je ukinuto plaćanje preko uplatnice.

• mm

I ja sam postpejd i malopre mi isteko nalog.
    Jel ne može ako si postpejd, da ne isprobavam?

• Цар

То Каизене легендо!

• бури

e ljudi, dijeli li se nešto na tom ktitor podforumu ili škk? ostale prednosti su zanemarljive, osim ako nemate baaš toliku želju da pomognete sajt...

• JamesBond

Sutra uplaćujem !
    To Kajzene !
    I TI SI KOMUNISTA U DUŠI !

http://vukajlija.com/forum/teme/23855-sovjetska-partija-vukajlije-spv

• industrial

Ma ja mislim da je ovo dobro, npr mts ima i u rs koliko znam, lepo uplatite nekom u srbiji kredit od 200din+PDV i taj vam aktivira nalog, hm? Jel sam pametan?

• mm

Ma ja mislim da je ovo dobro, npr mts ima i u rs koliko znam, lepo uplatite nekom u srbiji kredit od 200din+PDV i taj vam aktivira nalog, hm? Jel sam pametan?

Bome, jesi pametan :)
    Samo nek izračuna koliko KM duplati, da bi to ođe bilo 200 din + pvt :)
    Jebem li ga kako to funkcioniše.

• Facafacaa

Jebiga, ok je ideja, al' brate meni bezveze što je ukinuto plaćanje preko uplatnice.

Није брате, имаш на годину. Уплатиш два сома, ставиш сунчане наочаре док излазиш из банке и осјећаш се филмски. Фак јеа!

• Johnny Kurajber

Kul, za sekund prošlo. +

• KBO!

mudro zapažanje samo moram pogledati kako ide to sa dopunama za srbiju ovde pa vas punim :))

• industrial

Samo nek izračuna koliko KM duplati, da bi to ođe bilo 200 din + pvt :)

Mislem da je to oko 4,5KM, odokativno (1EUR=oko 2KM)

• Сантјаго Коровјов

Није брате, имаш на годину. Уплатиш два сома, ставиш сунчане наочаре док излазиш из банке и осјећаш се филмски. Фак јеа!

Pa rekoh da nemam pare za godinu dana. Ukinuto uplaćivanje na mesec, dva i tako dalje, ako me razumeš. :)

• Букснетина™

Slobodno testirajte malo ;)

Хахахахахаха победа! лололо

Ово је врхунски потез, мајке ми. Јебеш пост пејд, при пејд и кредитори су КЕВА!

Сви који уплате ктитора преко кредита су кредитори.
    Можда би могла и посебна секција о њима.
    Свака част!

• Сидрашевић

210 kinte su tačno 4km, provereno.