ajoj Radjarde, nekako sam pronašao opciju za to da mi ne prikazuje kao meni, nego kao karticu čim uđem
da, ovo na youtubeu kad stavim kružić na ono za mali zvučnik, samo mi skroluje, ne utišava uopšte
jebote, koje je ovaj Ultimat sranje, Home basic je novija verzija dosta
Најјачи коментар сам прочитао на монду пре неки дан, био нешто у фазону: "Е мајмуне један, па дал си реалан да се хвалиш тиме да скидаш торенте, о томе се не прича већ се ћути како нам не би укинули". Истог тренутка ми се створила слика Вучића како листа коментаре неког поподнева и угледа тај коментар лика који се хвали како торентује и каже у себи ХЕХЕ ВРАГОЛАНИ САД САМ ВАС НАШАО.
Nisam palio komp više od mesec dana. I malopre reko ajd al kurac. Upali se, sve normalno al čim mu zadam operaciju bilo kakvu ugasi se kao da si ga ičupao iz struje. Znači upalim hrom da se ulogujem na sajt i pljas. Što mu je? Kontam napajanje pošto ovako radi normalno dok ne kreneš da otvaraš sranja, tad povuče struju verovatno i capne?
kad se komp tako gasi, prvo proveri da li se pregreva, skini program coretemp i probaj da stigneš da pročitaš kolike su temperature pre nego što se ugasi
to se reši tako što očistiš ventilator i zameniš termalnu pastu
ne mora da znači da je napajanje
e:
samo otvori kućište i pogledaj ima li kolko prašine u ventilatoru
1200
za kontrol panel izaberi sa leve strane opciju show classic view ili tako nešto
kapiram da i za task menadžer ima dugme kojim menjaš izgled
ovo za kružić ne kapiram, jel kružič točkić miša? ako jeste, to onda nije do verzije windowsa, ali sigurno može da se namesti
nemoguce, pa bili su 600 pre par godina, valjda je pala cena
ajoj Radjarde, nekako sam pronašao opciju za to da mi ne prikazuje kao meni, nego kao karticu čim uđem
da, ovo na youtubeu kad stavim kružić na ono za mali zvučnik, samo mi skroluje, ne utišava uopšte
jebote, koje je ovaj Ultimat sranje, Home basic je novija verzija dosta
rešio sam i taskbar, još samo ovo za youtube
брт најбоље решење узми џојстике са сонија кеца и адаптер и играјсе на џојстицима старим двајес дина олдскул хаце
Rađ ja ne gubim vreme dok čekam torent. Pustim ga da skida i uzmem da radim nešto po kući. Slično ko aploud Bluza
Најјачи коментар сам прочитао на монду пре неки дан, био нешто у фазону: "Е мајмуне један, па дал си реалан да се хвалиш тиме да скидаш торенте, о томе се не прича већ се ћути како нам не би укинули". Истог тренутка ми се створила слика Вучића како листа коментаре неког поподнева и угледа тај коментар лика који се хвали како торентује и каже у себи ХЕХЕ ВРАГОЛАНИ САД САМ ВАС НАШАО.
krajsler teska nubara za racunar ja bi reko
Bohore, ne uzimaj Bluzovo ime uzalud!
Oprosti selte, inženjeru elektrotehnike.
Крајслер звао комшијиног малог да му инсталира фејзбук на компјутер
и да га слика како држи тетрапак сока од јабуке и окачи на вукајлију као аватар
Marko, da li ti je život ispunjen?
Nisam palio komp više od mesec dana. I malopre reko ajd al kurac. Upali se, sve normalno al čim mu zadam operaciju bilo kakvu ugasi se kao da si ga ičupao iz struje. Znači upalim hrom da se ulogujem na sajt i pljas. Što mu je? Kontam napajanje pošto ovako radi normalno dok ne kreneš da otvaraš sranja, tad povuče struju verovatno i capne?
Odgovarajte nemoj da pucam u kolena ok?
Napajanje
Napajanje brt
Varira ti struja u selu, kupi onaj stabilizator za ei televizore.
kad se komp tako gasi, prvo proveri da li se pregreva, skini program coretemp i probaj da stigneš da pročitaš kolike su temperature pre nego što se ugasi
to se reši tako što očistiš ventilator i zameniš termalnu pastu
ne mora da znači da je napajanje
e:
samo otvori kućište i pogledaj ima li kolko prašine u ventilatoru