Rađ čist je, smešno nešto. Temperatura sistema je sad bila 18 stepeni npr kad se ugasio. Najveća na onim parametrima 72 imalo je još 60, 50 itd ne znam za šta je šta.
Namestio Rađe. Napajanje bilo je. Svakako je pasta u kurcu i smešno je ima al jebe mi se, o tome ću da razmišljam kad zbog toga bude krenu da se gasi jbg. Hvala lipi moj.
PONOVO MOGU DA PUŠEM DEFINICIJE NA VUKAJLIJA.COM
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
I reši se govna hromatskog, instaliraj nešto unikatnije, Maxthon (na primer).
Rađ čist je, smešno nešto. Temperatura sistema je sad bila 18 stepeni npr kad se ugasio. Najveća na onim parametrima 72 imalo je još 60, 50 itd ne znam za šta je šta.
to 72 mi deluje previše za komp koji ne radi ništa, meni se gasila stara kanta na tim temperaturama
treba tu pastu promeniti, nađi neku nubaru iz kraja da ti odradi to za deset minuta
makar ćeš znati da je napajanje
Kad ne radi ništa sve je max na 52.
U trenutku kad se ugasi je bilo 72, isratio sam baš.
svejedno, dovoljno je vruć da mu se proveri pasta, pogotovu ako je intelov procesor
Namestio Rađe. Napajanje bilo je. Svakako je pasta u kurcu i smešno je ima al jebe mi se, o tome ću da razmišljam kad zbog toga bude krenu da se gasi jbg. Hvala lipi moj.
PONOVO MOGU DA PUŠEM DEFINICIJE NA VUKAJLIJA.COM
VIĐENIJI AUTOR
jbt šta mi se dešava sa jutjubom?
https://i.imgur.com/sbAFVNF.png
обриши кукије и окади собу, то увијек помаже
Diži Windows ponovo.
ne ucitava ti css
јел доста напајање од 600 Њ ако додајем 4 кулера од 120 мм и ССД?
колико троше уопште кулери
Ако је неко крштено напајање а не кинеско, требало би да је довољно...
лц поњер је у питању
Bač, kuleri troše manje nego samo napajanje. JBG, Marfi se svuda petlja ;-)
eo ako možete pomoć oko jednog problema al na engleskom je da ne prevodim sada
http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2940395/freezing-gaming.html
za koji kurac dodaješ četiri kulena? jesi ga klokovao na milijardu gigaherca i napunio blatom?
сад су ми три прикључена, два напред ућеравају ваздух један назад ишћерава него имам и простор за кулер на горњој страни нек и он ишћерава
мислим већ имам тај кулер за горе, не знам да ли да га прикључујем ионако слабо дува
Aj to nego jel i ti uceravas?
офц