IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Fudžicu odlična marka je XD

2. Vidi sa Putinkom ona se razume u monitore

3. o vas jebo pas ludi :DD

4. baš izgleda bajato taj tvoj
    http://www.techfresh.net/wp-content/uploads/2010/03/BenQ-G2420HDB-1.jpg
    ja uzeo ovakav za 65 evra, 24 inča, full HD, hdmi, imao foliju preko ekrana, ispao s kamiona u austriji
    prati aktivno oglase jedno pet dana, mora da ti izađe neki dobar kraden komad

5. Imao si ti sreće da se nije razbio kad je ispao s kamiona xDD

6. Aha, sad vidim da je imao foliju, sreća brt.

7. Makaronac, nekako ne ide uz tebe bijeli monitor, ne znam
    Ali jeste lep.

8. оћеш такав монитор да кида у сваком смислу, да буде добро очуван и да ти траје, и то све за 60 јура?
    како оно иде:
    ојјј ловачких

9. Makaronac ruzan monitor.
    Evo ga moj filips 70 ojra za tebe brt
    popravljan samo jednom

10. A što niko ne traži da bude skup i nekfalitetan?

11. cesto cujem da ljudi na svom teveu gledaju filmove, tj. skinu na komp film i prevod, e sad mene zanima sta dalje, treba li mi usb i kako prebaciti, treba li neki kabl ili sta

12. Ako imas USB na tv samo ga pristekas i pustiš film a da bi išao prevod samo ga ubaciš u golfer koji ima isti naziv kao folder filma. Ako nemas usb na tv a imas ono govno sto pretvara u digitalni signal mozes i preko njega jer imaju usb ulaz.

13. хахахах е бре лошми

14. Znao sam da se zajebava al rekoh daj malo da se primim XD

15. e, da

ja samo film stavim na fleš, ne treba mi titl :D

16. ти мора да се доста разумијеш у стране језике

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.