IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Ili to ili ne zna sta gleda.

2. ја имам добар монитор

3. Da l' neko zna šta je sa Gom Playerom? Krenem da ga skinem, izbaci mi "Malicious software" upozorenje.

4. Е, стално ми искачу неки прозорчићи са рекламама поготово кад гледам филмове, мада дешава се и на осталим страницама, на фејсу ређе. Инсталирао сам овај АдБлоцк али слаба вајда, не помаже... Да рушим систем или постоји неко друго решење???

5. ZelenLuče, batali GOM, puno ljudi se žali u zadnje vrijeme. Instaliraj stari KMPlayer, verziju 2.9.4.1433, a onda instaliraj K-Lite Codec 10.9.5.

Šone, kakvi prozorčići iskaču, u plejeru ili online gledaš filmove? Ako je online, stavi Adblock i AdBlock Plus (da, oba!).

6. да да, мени док је адблок само, без адблок плуса, био инсталиран све ми искакали прозорчићи и рекламе и говна

7. Шоне007

Е, стално ми искачу неки прозорчићи са рекламама поготово кад гледам филмове, мада дешава се и на осталим страницама, на фејсу ређе. Инсталирао сам овај АдБлоцк али слаба вајда, не помаже... Да рушим систем или постоји неко друго решење???

Ako ti reklame iskaču i ovako, ne samo u pregledaču, onda si zapatio adver i tu nikakvi adblokeri ne pomažu, samo ručno brisanje adver programa. No, ako imaš samo običan adbloker, a ne adblok plus, onda je do toga. Mnoge stranice preko kojih se gledaju filmovi ne rade kada je adblok plus uključen, jerbo ti sajtovi žive od toga što dozvoljavaju fleš reklame na svojim stranicama.

celtic

ZelenLuče, batali GOM, puno ljudi se žali u zadnje vrijeme. Instaliraj stari KMPlayer, verziju 2.9.4.1433, a onda instaliraj K-Lite Codec 10.9.5.

To je kao da kažeš nekome da instalira WinXp, lololo. KM Plejer je odavno rekao "laku noć", mnogo je bolje instalirati POT plejer koji je napravila ekipa (onaj bolji deo) koje je napravio i stari KMP. Što se kodeka tiče, uvek instalirati novu verziju ako je dostupna, pod uslovom da nije beta verzija.

Ako je online, stavi Adblock i AdBlock Plus (da, oba!).

Instalirati i dva antivirusa, čisto da RAM počne da sve sporije otvara i guglovu stranicu.

8. Imam već VLC, al' samo pitam za GOM, koji mu je đavo. Fala u svakom slučaju :D

9. Instalirati i dva antivirusa, čisto da RAM počne da sve sporije otvara i guglovu stranicu.

JBG, Ciklone, meni je pomoglo. Otvara se brže, nema nikakvih reklama ni preusmjeravanja na govnjive stranice. Što se tiče plejera, meni ovaj stari kmplayer bolje šljaka nego novije verzije, čak bolje i od GOM-a i VLC-a. POT plejer je dobar, ali sam rob navike, tako da neću mijenjati dok ne budem morao ;-)

10. послушао сам циклона и обрисао обични адблокер, оставио само плус. мислим логично јбг

11. Esam jedini koji koristi bs player? I koms je super?

12. БС БС ЕКИПА НА СВЕ СПРЕМНА јебе реално

13. Esam jedini koji koristi bs player? I kom je super?

Nisi brate, ne znam što se ljudi muče sa drugim plejerima. KM sam odavno izbacio iz upotrebe, a GOM nikad u životu nisam ni instalirao.

14. Gonzo, nije te dugo bilo ovdje, pa ti ovim putem saopštavam da je BS Player izgubio na popularnosti. A i ukusi ljudi su različiti, tako da....

15. a i filmove više niko ne skida svi gledaju strimove...
    vidiš kako je život čudan vremenski period, do juče se išlo u kino
    pa se iznajmljivala kaseta pa dvd pa torenti evo sad strim.
    Nije više čovek siguran da li išta što radi radi na pravi način.
    Šta ako smo se i mi zajebali sa onom viljuškom kad smo boc dok švabo
    rukom u staU ga jebem... ne znam vise šta da ti kazem eto i vaterpol juče..
    čuvaj se! ili drži se što bi babe rekle... ne znam ni to koje je pravilno.

16. I ja BS jedino koristim. BS BS

Samo preko torenta, ništa strim. Skinem film za 5-10 minuta u fazonu.

17. Imam stari kompjuter za prodaju. Komponente su u redu. Želeo bih da ga prodam jer ga ne koristim. Koliko keša može da se dobije za njega otprilike. Kućište je u pitanju samo. Ne monitor.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.