IT Kutak - raznorazno pitanje

1. pokloniš klincima iz kraja komp i onda ti oni donose pivo, al ne kao vid hvaljenja, nego zahvaljivanja xD

2. Bohor, ostavi u PVT podatke lične i stići će ti. Kupi prašinu bezveze ovde. Ozbiljan sam.

3. Poslao. Hvala ti. Očajan mi je komp ne znam ni da l radi nisam ga upalio 3 meseca a možda dobijem želju.

4. ahahaha na ovom mom moći ćeš da igraš i zahtevnije igrice od Minica, Karti i to

5. Ozbiljno? Ovaj moj na texasu na fejsu zabaguje posle 5 min

6. Laže te k'o pseto, eno nema 3 dana da je na ovoj temi pisao da je sedao za komp i da trokira čim mu pokrene bilo šta, sumnjao je na napajanje. Samo hoće da te iskoristi, ne padaj na te podle trikove brt, nego daj nekom kome će to stvarno značiti, i ko sutra može da ti ode po pivo!

7. Ja vas ljudi lično ne poznajem. Ne mogu da znam da li ste dobri ili ne. Ali sada sam malo posumnjao da je autor "Bohor" pošten.

8. Ne lupaj Radoje! Zamenio sam napajanje opet se gasi sad ne posle 45 sekundi nego posle 2 min. Procesor. Al nema njemu popravke posto dobijam nov sada

9. I samo da znaš da bokser sadi poljoprivredu na celoj zemljinoj površini i da pliva u parama, ima 4 bmw-a kući, i ako ti ne pošalje bar 20e - reci mu da je ciganštura mladenovačka.

10. Dakle priznaješ da nije istina da nisi seo tri meseca za komp? Eto, krajslere, ne znam šta ti više treba!

11. Veruješ čoveku koji je prodao akaunt? Ok

12. A ja imam ambalažu za zaječarsko i tuborg, samo da znaš ;))))

13. Autor "Bohor", koliko bi mi novca poslao?

14. Ne bi ti taj dao ni da ti je za lek, pravi je cincar!

15. Sale d snajperist
    Esam jedini koji koristi bs player? I koms je super?

И ја користим бс плејер. Одличан, једноставан интерфејс, никад никаквих проблема

16. Meni ponekad ume da zakove kad mnogo teram tastaturom unapred.
    Ali ovako inace dojaja, sam skidda prevod ubacuje picke materine i super je

17. Na BS Player sam se vratio posle nekoliko godina, nakon što je GOM player za koji sam mislio da je najbolji izbacio verziju u kojoj veličina fonta titlova nije konstantna, već zavisi od rezolucije videa.

Sada mi BS ne pada na pamet da menjam, savršen je.

18. To kazem.
    Sam skida prevode sto je super, a i jos su lepo ukopljeni.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.