IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Krajsler, ako ne zebavas kazi komponente pa da vidimo.

2. Ne zezam, ozbiljno sam kontaktirao lika sa Kupujem Prodajem, poslaću mu celo kućište pa nek vidi šta će s njim i kolko će dati. RAM memorija, napajanje, hard disk, kuler, matična ploča i tako to. Pitao me je i on za vrste svega, ja se u to ič ne razumem. Al sam mu napisao da po mom mišljenju vredi ok 30-35 jevreja, pitao me koliko mislim da vredi.

3. Brate da bih procenio moram da znam sta ima u njemu.
    To ti je ko da prodajes auto kazes: ima motor tockov menjac sve to

4. Da, ali pita me fazon koja ti je matična ploča. Otkud ja znam. Jednostavno nemam potrebu da to znam, nisam programer, ni inženjer. Svaka čast onome ko to zna, a ne bavi se informatikom, ali mene to, dokle god mi kompjuter savršeno radi, ne interesuje.

5. Drugari, palo je sve u vodu. Neće lik da kupi jer je DDR1

6. Krajslere, pa šta imaš na tom pra-kompu? Kapiram Windows Milenijum edišn, Džez Džekrebit 1 i Netscape Navigator XD

7. ja hoću samo da ga se rešim, da ne stoji tu, pa nek mi da i 2000 za njega, ko ga šiša
    možeš misliti, pa samo napajanje neko plati i po 800 kinti, a on se uhvatio za memoriju

8. Kaunte, hoćeš ti da kupiš? Aj molim te...

9. Ako se uželim DOS-a, javiću se, brt

10. Demokratska opozicija Srbije

11. ahahahahhahahahahhaha, sad si ga preterao
    čoveče kompjuter je dobar
    možeš ga koristiti za osnovne potrebe, čak i više od toga

12. brate, te slabe kompove, ne možeš sa monitorom guzonjom prodati za 5 eura
    ostavi to pored kontejnera i napiši radi, ili pokloni nekim klincima iz dvorišta, biće bi vjerni cijeli život
    tako sam ja jednom malcu dao takav komp, sad evo vazda otrči pive da donese kad mu kažeš, dobar dan dobar dan

13. poklonio si papetu komp?

14. Krajsler ajd mi pokloni komp ozb

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.