IT Kutak - raznorazno pitanje

1. E pa vidi onda i drajvere

2. mislim da su svi bas lejtest, i u divajs menadzeru sve ok..
    jedino mi pada na pamet da instaliram jos koju verziju majkrosoft vizual i jos neki net frejmvork kurac

3. Ima li ko da se bavi montažom i tako to, da mi se molim vas hitno javi u pvt da ga priupitam nešto?

4. na polovini stranica na netu ukljucujuci i jedan sajt saljivog karaktera, svi pretrazivaci mi ucitavaju samo bazicni html, fazon ko da mi je internet veza losa, kako to da sredim?
    i dalje nece fles plejer da se instalira

5. Probaj brave browser

6. Jesi instaliro javu?

7. Kakva java i flash u 2018.

8. sve sredjeno, posle daungrejda brauzera sve radi ok, kakav retardirizam

9. Манијак
    nece da se instalira adobi fles plejer, odradim daunlod, ali kad krene instalacija pise fejld traj agen.
    ni na jednom brauzeru nece, hrom mozila opera. win7 x64 sp1 u pitanju. internet forumi mi nisu bas pomogli,fala

https://www.pcmobitech.com/download-adobe-flash-player-offline-installer-windows-mac-linux-soloris/

skini offline instalaciju za browser koji koristiš i instaliraj.

Цокула
    Ima li ko da se bavi montažom i tako to, da mi se molim vas hitno javi u pvt da ga priupitam nešto?

Pitaj slobodno.

10. Lik je bukvalno iznad post napisao da je namestio

11. Цокула
    Ima li ko da se bavi montažom i tako to, da mi se molim vas hitno javi u pvt da ga priupitam nešto?

Eh da je Radjard ovde da vidi ovako nešto

12. gamby
    Lik je bukvalno iznad post napisao da je namestio

Da, ali sam mu ja izneo način kako da ima fleš plejer i da mu nije daungrejdovan brauzer.

13. Manijače na hromu ako se ovo dešava, nađeš stariju verziju na filehippo, skineš, i onda u msconfig, tab services, isključiš sve apdejte googlea, ima ih 2.

14. kandidar
    Kakva java i flash u 2018.

Moras javu da instaliras inace ne radi PHP, rekao mi komsijin mali.

15. Aha, onda druga stvar xd

16. Brate..
    Stvarno? Bez flesa i jave?
    Pa browser ti izgleda ko 97. jebote

17. ja bi pre uzeo gtx 1060

18. Hvala labokv, na tebe se moze osloniti uvek

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.