Prijava

Ја још као клинац вучем фобију од затвора. И плус сам одгледао са неких 8-9 година у сред филма (који је до те сцене био мање-више ок) сцену у затвору кад једног чамугу пуне нека двојица. Уср'о сам се. И тад сам се зарекао да нећу више никад касно ноћу да гледам телевизију. ^^

Да није то било на БК?

Ми нисмо анђели. Трећи део. Замало да се удавим у сопственој пегли.

Да није то било на БК?

Могуће :)

Ptice koje ne polete od naših, definitivno. Ne traume, ali plačem uvek kad gledam kraj, tupavo su ga završili. Pravda za dedu! :) I Terminator koji se baca u vrelo gvožđe, naravno. Reče neko gore.

Е ајд да поменем и ово, иако није траума. Наиђем на ТВ-у на филм Into the Wild, и много ми се свиди, ишчекујем крај, све оно драматично, лик на Аљасци, ја већ замишљам како се враћа и љуби са ћалетом и кевом које није видео 3 године. Све до јаја, и из чиста мира главни лик умре -.-
Био сам сморен цео дан после тога.

Od horora koje je ćale nabavljao kad sam imao pet-šest godina nisam mogao da spavam. Bio i neki kada vanzemaljci naprave polu-čoveka-vanzenaljca koji je žensko koji se kara i pojede svoje "ljubavnike" da bi našla mužjaka i onda se sa njim parila...

nisam čitao temu, ima gomilu strana, pa ću verovatno da se ponavljam...
ja sam imao traumu kad sam bio klinac i gledao ''glava šećera''....ajme ono CRNO DETE, što sam se ja plašio toga!!
bukvalno u wc nisam smeo da odem! i ona ''leptirica'' mi ostala u ružnom sećanju jer sam isto bio klinac kad sam gledo.

Ja sam skoro znojem natopio majicu, bokserice, jastuk i prekrivač u snu. Ko zna šta sam sanjao , ali sam pred spavanje gledao onaj Kejdžov najnoviji film "Lov na veštice". Više je psiho demonski, nego horor. Jebalo majku kakvu je film imao projekciju na san posle.

U bre Korleone, pa film je do jaja, nije toliko strašan, drago mi je što je Kejdž konačno dobio ovakvu ulogu :D

Бади, пас кошаркаш.

Сваки пут кад то одгледам, дође ми да набавим мачку.

Kao mali sam gledao film Evil Dead 2, iznajmio kasetu iz videoteke.Usro se ziv.Sada mi je smesan al tada bio grozomoran, par dana sam imao lose snove i strah od mraka i podruma.

Kao klinac imao sam traume od filma "Langolijeri" - to su nekakva čudna stvorenja što proždiru sam prostor i vrijeme, a njih je predosjetila neka curica, pa je tu bio i neki avion što je upao u neki prostorno vremenski procjep, ne znam tačno, ali znam da sam se malo tripovao oko toga.

Donekle mi je bio i trip od filma "Inception" jer sam počeo da se pitam o stvarnosti ove realnosti u kojoj živimo, mada nije to dugo trajalo. Sama pomisao na to da neka ideja može da zarazi um i izazove štetu, mi je takođe malo tripozna.

Tu je i film Egzorcista, od koga nisam imao trip kasnije, ali bilo je malo tripozno gledati ga.
Takođe, veoma napet film , ali odličan je i Paklena pomorandža.

"Dina" David Lynch-a,bio je neki odvratni levitirajuci debeli lik,sa cirevima koje mu cede + neki ogromni pescani crvi..PREBACUJ..!!! A o Voji Brajovicu u "metli bez drske" jos ne smem da pricam....

http://www.youtube.com/watch?v=4-eN09M972w

Leptirica od naših a "TO" od Stivena Kinga od stranih...

ИТ али не И Ти него Ит, кловн усрани.

ево га говнар, јебо га отац болесни

http://blog.filmjabber.com/wp-content/uploads/2009/03/it-clown.jpg

Први филм који сам гледао у биоскопу, Астерикс и Обеликс. Седео сам у првом реду и усеравао бих се ко грлица кад би неко попио онај напитак и почео да колута очима.
И неки снаф порнић са коњем што ми је ортак пустио, јебао нас Форчен да нас јебо.