Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Pobegao je odatle rekavši da će biti Pisac il' ništa!
:D
Vrlo, vrlo kvalitetan književni genij.
Iz svešteničke porodice, oni su hteli da bude pop. :D
Izem ti te konzervativne porodice.
Apofis me u dušu gađa..:D
houltu me podseca na noob nooba iz rik i mortija kad loluje na sve
Tomo ko tije ova kaćiperka na profilnoj
Ježe se ljudi što preferiram Nemce pisce a ne Ruse. Rusi me uguše u obimu i Bogu. Udave. Dobro, kao i u svemu svuda, ima kvaliteta i onde i ovde, ali lično preferiram prve. :) Rusi pak imaju izuzetnu poeziju. :)
Dostojevski, Solženjicin, Pasternak, nisam čitao Tolstoja i Berdjajeva doduše. Od novijih pisaca - čitao sam nešto od Pelevina malo bio, ostalo ne poznajem uopšte. Poezija da, klasici + Mandeljštam, Cvetajeva, opet Pasternak...
Dali su nam Tarkovskog, to je dovoljno.
https://youtu.be/ZZBEZk9TJK4
https://voca.ro/1hnOFeAc50o3
Nostalgija.
Ma sve... Bravo za izbor. Gađate me po centrima noćas. :)
AvvI ovo si namerno tako citala priznaj
Kako tako? Čitala sam. Baš me zanima kako tako?
Nekako preintezivno, malo i jezivo iskreno…
Iskreno gledala sam da budem što hladnija jer ovu pesmu volim previše i kada je recitujem upadam odista u vatru, jer je volim, pronalazim se. Volim prosto do bezumlja njega kao pesnika i onda se gubim, mama kaže da je bolje da me ljudi ne gledaju u lice kad ovo govorim jer delujem kao da nisam s ovog sveta hahahahhahahhaha. Krenula sam Ponoć od Jakšića ali ... ne. Ovo je moj izbor i dobar je. Jesam bila što uzdržanija ali vatra se ipak vidi. Jezivo ili ne - to sam ja. Njegova zbirka Vatra i Ništa mi je vrhunac dostigla u repeteima. :D
Kao da si htela da pobudiš negativni naboj u onome ko te sluša
Inače kad sam slušala Poeziju kao predmetnu nastavu rečeno mi je ne baš mali broj puta da nisam u slušaonici. Da mi se pogled promeni. Da sam možda jedina tu koja je u samoj pesmi i ne vidi ni ostale, ni profesora, ne trepće i predaje se cela kao ... kao da neko siđe u mene. Jeste jezivo. Ne voli mene ni majka Vuče, ne brini. Ne smatram da sam unikat, ali smatram da nisam baš sasvim normalna i obična barem za svakodnevan život. Ono što imam u sebi jeste jezivo. Jbg. I ogromnom broju ljudi strano. Valjda zato dolazim ovde. Da ovo uradim u svom komšiluku ujutru bismo zatekle kantu benzina i satanističke grafite duž zidova kuće, sigurna sam. Nije me briga šta mislite. Poezija je za mene najveći možda i jedini vid satisfakcije. Nešto od čega izdvojena ja ne postojim. Tako da me odista nije briga ko šta misli. Sve poštujem, ali ni ne očekujem razumevanje. :)
Tražio si, dobio si. :) Budi dobro. :)
Vuk x AvvI
Al ste se nasli svaka vam cast
Hahahah ja sam hteo nesto nezno kao ono juce
A nisam sad u tom raspoloženju. Stigo mi je račun za struju, hahahhahaha :D
Vidi ga ovaj Desko. Idi bre prangijaj nešto. Pusti nas nejebače.