Poezija

1. Pobegao je odatle rekavši da će biti Pisac il' ništa!

:D

Vrlo, vrlo kvalitetan književni genij.
    Iz svešteničke porodice, oni su hteli da bude pop. :D

Izem ti te konzervativne porodice.

Zapisi iz podzemlja

Apofis me u dušu gađa..:D

2. houltu me podseca na noob nooba iz rik i mortija kad loluje na sve

3. Tomo ko tije ova kaćiperka na profilnoj

4. Mnogo propuštaš brate Šmo, Hajnrih Bel je odličan (Mišljenja jednog klovna npr), Limeni Doboš od Gintera Grasa je takodje nešto vrlo posebno. Imale su Švabe svojih dobrih momenata.

Ježe se ljudi što preferiram Nemce pisce a ne Ruse. Rusi me uguše u obimu i Bogu. Udave. Dobro, kao i u svemu svuda, ima kvaliteta i onde i ovde, ali lično preferiram prve. :) Rusi pak imaju izuzetnu poeziju. :)

5. Dostojevski, Solženjicin, Pasternak, nisam čitao Tolstoja i Berdjajeva doduše. Od novijih pisaca - čitao sam nešto od Pelevina malo bio, ostalo ne poznajem uopšte. Poezija da, klasici + Mandeljštam, Cvetajeva, opet Pasternak...

6. Dali su nam Tarkovskog, to je dovoljno.

7. Dali su nam Tarkovskog, to je dovoljno.

Nostalgija.
    Ma sve... Bravo za izbor. Gađate me po centrima noćas. :)

8. AvvI ovo si namerno tako citala priznaj

9. Kako tako? Čitala sam. Baš me zanima kako tako?

10. Nekako preintezivno, malo i jezivo iskreno…

11. Iskreno gledala sam da budem što hladnija jer ovu pesmu volim previše i kada je recitujem upadam odista u vatru, jer je volim, pronalazim se. Volim prosto do bezumlja njega kao pesnika i onda se gubim, mama kaže da je bolje da me ljudi ne gledaju u lice kad ovo govorim jer delujem kao da nisam s ovog sveta hahahahhahahhaha. Krenula sam Ponoć od Jakšića ali ... ne. Ovo je moj izbor i dobar je. Jesam bila što uzdržanija ali vatra se ipak vidi. Jezivo ili ne - to sam ja. Njegova zbirka Vatra i Ništa mi je vrhunac dostigla u repeteima. :D

12. Kao da si htela da pobudiš negativni naboj u onome ko te sluša

13. Inače kad sam slušala Poeziju kao predmetnu nastavu rečeno mi je ne baš mali broj puta da nisam u slušaonici. Da mi se pogled promeni. Da sam možda jedina tu koja je u samoj pesmi i ne vidi ni ostale, ni profesora, ne trepće i predaje se cela kao ... kao da neko siđe u mene. Jeste jezivo. Ne voli mene ni majka Vuče, ne brini. Ne smatram da sam unikat, ali smatram da nisam baš sasvim normalna i obična barem za svakodnevan život. Ono što imam u sebi jeste jezivo. Jbg. I ogromnom broju ljudi strano. Valjda zato dolazim ovde. Da ovo uradim u svom komšiluku ujutru bismo zatekle kantu benzina i satanističke grafite duž zidova kuće, sigurna sam. Nije me briga šta mislite. Poezija je za mene najveći možda i jedini vid satisfakcije. Nešto od čega izdvojena ja ne postojim. Tako da me odista nije briga ko šta misli. Sve poštujem, ali ni ne očekujem razumevanje. :)

14. Tražio si, dobio si. :) Budi dobro. :)

15. Al ste se nasli svaka vam cast

16. Hahahah ja sam hteo nesto nezno kao ono juce

17. A nisam sad u tom raspoloženju. Stigo mi je račun za struju, hahahhahaha :D

Vidi ga ovaj Desko. Idi bre prangijaj nešto. Pusti nas nejebače.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.