Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
porasla si u mojim ocima AvvI ovom izjavom vise nego sto je moguce ikada u tacka Vukovim
Šmo pročitaj Vuka jednom kasnije. Ja sam ga prvi put takodje batalio posle 25 strana, kasnije sam ga čitao nekoliko puta. Zapravo uzeću ga opet ovih dana verovatno, ovo je vreme za Stepskog vuka, Kaputt itd. Mračno, hladno, vlažno, sumorno...Remarka sam mislim pokušao da čitam i odustao, zajebi. To, Sartr, Zola...Život je suviše kratak.
Pa hvala. Drago mi je. Usrećila si me. Mnogo više volim poštovanje koje dolazi od žena.
Kad smo već kod knjiga, sve preporuke kolegama autorima da nabave ovo delo (manje od 200 dinara i ima ih na kupindu gomila), jer je najlepše napisana knjiga koju sam ikada pročitao.
http://alfaknjizara.rs/knjizara/biografije-memoari-dnevnici-pisma-eseji/zemlja-ljudi-antoan-de-sent-egziperi/
Predivna, na svaki mogući način.
Sto si me sad uzela usta
porasla si u mojim ocima AvvI ovom izjavom vise nego sto je moguce ikada u tacka Vukovim
Neš jebati
Prošao je dan, kao što, eto, dani prolaze. Nekako sam ga proveo...
Kakav izuzetni genije.
Nema Šmokljo u svom pisanju niti jednu jedinu crtu germanske hladnoće i sličnih sranja. Ako nisi - valjalo bi da se oplemeniš njime.
lol
Don’t get me wrong, ne smeta mi kad to radis, ali u ovom kontekstu nisam skapirao
Kako možeš, ti, Melkore, na polici u sobi gde su oni tanjirići na zidu, da nemaš Stepskog vuka ? Kako? Pobogu, zaboga... sve ostalo bi mogao da pobacaš onda. :D Kakvo uzimanje? To se čuva na prestolu police u najvelelepnijem izdanju na plišanom uzglavlju, kao skiptar ili sakralni gral ... Pobogu!
Challenge: budi autor dr .Vuk i postuj na nekoj temi gde nije postovao ženski autor (IMPOSSIBLE)
Da Šmo, valjalo bi da se oplemeniš njime.
Lol pa nisam valjda derpe
pa gotivis avvi, uzela sam kao merilo za poredjenje
Pitaš mene ili pitaš Tomu? A i ne trzaj odmah, šta
Šta da ne trzam hahah ovo se konkretno odnosilo na Tomu
Stepskog vuka mi redovno uzmu i posle ga ne vrate pa kupim drugog, to je već postalo tradicija. Demijana takodje vredi pročitati, itekako. I Sidartu. Umetnost dokolice je takodje odlična knjiga, Perle nikada nisam mogao da pročitam, suvoparno mi je baš. Narcis i Zlatousti takodje, odustao sam u jednom trenutku. Ali Vuk je posebno delo, da. Trebalo je sjebavati svoj život na svakojake načine 50 godina da bi se napisalo tih 150 strana.
Inače Hese je odrastao u baš drastičnoj porodici koja ga je smestila u neku vrstu doma na prevaspitavanje, kad je imao tipa sedam (ili manje) godina. To je ostavilo jako dubok trag na njega, naravno.
Ma oplemenjenost mi je na maksimumu melchy nema više mesta
LOL
Mnogo propuštaš brate Šmo, Hajnrih Bel je odličan (Mišljenja jednog klovna npr), Limeni Doboš od Gintera Grasa je takodje nešto vrlo posebno. Imale su Švabe svojih dobrih momenata.