Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Zapata / L@ki - четвртак 20:45
kao sto sam reko, daleko ce dogurati sankergrefas
Лаки се утриповао да игра ЛШ. :))
Лаки се утриповао да игра ЛШ. :))
Hahahhahahahhhahahaha :)
A ipak ste samo Liga Evrope - sutra je četvrtak. Jebiga :) I nemojte sad da pišete kako smo mi u petak pretkolo treće islandske lige, providno je :)
Pre će biti Kup UEFA, LŠ se ne igra četvrtkom.
A finale LŠ se igra u subotu.
Брате, много је лакше да схватиш одма' да југ осваја, само ћеш после безвезе да се разочараш...
Него, јел 'оћете ви да ја сад направим жреб за фајнал фор? Мислим, да знамо које се конференције укрштају?
Него, јел 'оћете ви да ја сад направим жреб за фајнал фор? Мислим, да знамо које се конференције укрштају?
нећемо. шташ сад?
лолол
Što se mene tiče može.
Људи ја и Пеки играмо сутра у 22:00, али ћу у току преподнева некоме послати ПВТ са текстом дефиниције да је постави уколико се не појавим под неразјашњеним околностима :)
http://img808.imageshack.us/img808/5051/finalfour.jpg
Охохохо, Оксе, спреми твоје момке да им објаснимо неке ствари у полуфиналу.
Људи ја и Пеки играмо сутра у 22:00, али ћу у току преподнева некоме послати ПВТ са текстом дефиниције да је постави уколико се не појавим под неразјашњеним околностима :)
Сутра у ово време ћеш ме молити за милост.
Bolje nemoj jos dok se ne saznaju finalisti.
EDIT: Ok :)
Баш због тога нећу да чекам, да не буде после да сам намештао парова. Направио сад, горе је принт. Биће овако, па ком опанци, Том и Џери.
Ako Bog da, nadam se da ću sa Pekijem imati duel u ukrštanju konferencija :)))
Uz Oksa i Sever do pobede!
Ajmo Vranjanac, do titule
Ја имам за циљ да дођем до финала и ту изгубим за мало. Онда да се следеће године вратим јачи и освојим. У међувремену снимим документарац и постанем још познатији.