Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. УА БЕОГРАД!

Pa ja sam iz Vranje,jeba ga...Bez obzira...Respektujem oksa.

2. Za sve vas koji sa nestrpljenjem očekujete duel...

Maksimilijan Morel vs Agilni

...znajte da u petak oko 11h izjutra budete kraj malih ekrana.

3. Pa ja sam iz Vranje,jeba ga...Bez obzira...Respektujem oksa.

Ја сам схватио да се вас двојица играте Партизана и Звезде, па сам хтео да се прикључим као неки мали клуб из унутрашњости ког стално краду. Бандо!

4. Odlican duel Stivene, skorovi razbijaju. Gori autor je pobijedio, ali jbg.

5. Не буди скроман, у овом моменту си ти био бољи, доказана чињеница. Честитам још једаред!

6. Dinamo Vranje? Još gore, to je zakleti drugoligaški protivnik požarevačkog Mladog Radnika!

Ali sa tom praksom saopštenja nisam ja počeo, gospodo. Zapata-sledeća-sezona je poznat po tome, ja samo gledam u svoje dvorište i respektujem svakog protivnika.

7. Agilni
    Za sve vas koji sa nestrpljenjem očekujete duel...
    Maksimilijan Morel vs Agilni
    ...znajte da u petak oko 11h izjutra budete kraj malih ekrana.

I ja čekam s nestrpljenjem jer sam vam sad sastavila teme :P
    I prilično ste veselo prošli kao i jug juče :D

L@ki
    Е курац сад , има сви да се патите ко ми јадници ..... а иако ми не одговара схватам зашто су стављени баш текстови оваквог типа , да се измузе прави квалитет ,..... а можда им се само свидела песма....

Dap, svi će podjednako da se pate sad kad sam ja preuzela teme :P
    Da, lepo si shvatio. Nije problem lepo pisati na neke dubokoumne tekstove koji imaju neku poruku. Ali potrebna je mašta da se na ovako umobolne tekstove "pevača" poput Severine smisli dobra i kvalitetna defka. A ponovo sa druge strane takvim stihovima je lako dodati neko sasvim deseto značenje jer su prosti u smislu nisu to neke dubokoumne složene reči, već svakodnevni govor.
    I definitivno nam se nije svidela pesma :D Jedva ih pronalazim ovakve :))) Znaš koliki trud treba :P

Sever, čujemo se sutra u podne :)

8. dinamo vranje se nikada niije bavilo tudjim dvoristem...uvek smo okopavali samo onu njivu koji izdajemo za teren...alI NASU NJIVU...iza nas je armija pomahnitalih vranjanaca...tradicija je na nasoj strani.
    a uskoro ce i dvadeset godina od nase prve odabrane defke...

9. Agilni, jesi li morao da linkuješ svoj profil kao da ne znamo ko si? Pa sve bi uradio da dobiješ još koji plus. Pojeo bi jaje sa groba!

dinamo vranje se nikada niije bavilo tudjim dvoristem...uvek smo okopavali samo onu njivu koji izdajemo za teren...alI NASU NJIVU...iza nas je armija pomahnitalih vranjanaca...tradicija je na nasoj strani.
    a uskoro ce i dvadeset godina od nase prve odabrane defke...

Dok neki nose ime koje nosi i najveći hrvatski klub, drugi vredno rade, i imaju dresove natopljene krvlju mladih radnika koji su patili za ovu zemlju. I pored toga, mi samo gledamo u svoje dvorište i naš stadion na požarevačkom Vašarištu. Do duela sa Vranjancima ima još mnogo, ako duela uopšte bude pošto čujem da su oni u finansijskim problemima, ali nas to ne zanima mi gledamo u svoje dvorište i respektujemo svakog.

10. Оксе, Динамо Врање носи тај назив годинама, а Динамо Загреб тек десет година, ако се не варам. Југ јебе. Напред Реал с Нишаве!

11. tacno je da nas klub ima finansijskih poteskoca, ali skoro su nas posetili Putinov vozac i Tadicev frizer...kao znak postovanja prema tradiciji.
    a sto se nacionalizma tice koji otvoreno siri protivnicki tabor, nemam komentara. moram da respektujem u svom dvoristu.
    do duela sa njima ima dosta...prvo laki.

12. Пеки тачније, Пургери тај назив носе, с времена на време од давних дана...

13. Највероватније ће бити да га носе од Другог светског. Чини ми се да им је први ник гласио Грађански. Уплатили после ктитор, па излудели, почели к'о Џанки свако мало да мењају и то ништа нема везе с везом...

14. Оксе, Динамо Врање носи тај назив годинама, а Динамо Загреб тек десет година, ако се не варам. Југ јебе. Напред Реал с Нишаве!

Peki, dva dana zabrane dolaska na Sportski kviz! :)

Dinamo Zagreb igra pod tim imenom od 1945, dve godine pre nego što je osnovan DInamo iz Vranja. Naš požarevački gigant nije dete komunizma, nego je osnovan davne 1926. i zato mi nemamo komplekse kao neki kompleksaši koji imaju komplekse i koji su iskompleksirani. Mi gledamo u svoje dvorište i ka Ludom Čaku.

15. Ja samo da izdam zvanično saopštenje preko svog agenta: Protivnik je, ovaj, ono, opasan, već ima jedan, kako da kažem, meč više od mene, tako da je, ammm, u prednosti. Međutim, ovaj, daću sve od sebe, pa šta bude. Želim da, mmmm, ovaj, poželim, dakle, sreću, znači, protivniku. Nadam se pobedi, ali u ovako oštroj južnjačkoj konkurenciji, i poraz je odličan rezultat. Ali, ono, lopta je okrugla. Uzdam se u publiku, da, ammm, bude, znači, moj dvanaesti igrač. Na ostala, ovaj, kako se zove, pitanja, da, odgovaram na onoj, pres konferenciji, ovaj, pred meč. Ako se, znači, setim da je, mmm, održim.

16. Ма бре, били су прво од '11 Грађански, онда су '45 променили у Динамо, па су се '91 вратили на Грађански, онда од '93 Кроација, и од 2000-те су опет Динамо :))

17. Dinamo Zagreb igra pod tim imenom od 1945, dve godine pre nego što je osnovan DInamo iz Vranja. Naš požarevački gigant nije dete komunizma, nego je osnovan davne 1926. i zato mi nemamo komplekse kao neki kompleksaši koji imaju komplekse i koji su iskompleksirani. Mi gledamo u svoje dvorište i ka Ludom Čaku.

Чекај бре. Зар нису се раније звали Кроација, па променили име у Динамо Загреб? Знам да су скоро опет нешто минорно променили у имену, па сам читао то.

18. Пеки сад се од скора зову Грађански ногометни клуб Динамо, а до скора су били Хрватски ногоменти клуб Динамо. Враћа се фудбал народу...

19. http://img825.imageshack.us/img825/5000/zapadnakonferencijaedit.jpg

Ево како изгледа запад после данашњих мечева.

Честитке свима, и срећно у полуфиналу. :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.