Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Da najavim ja i Loznica sutra u 11 h!!!

2. Za desetak minuta Reme i ja kačimo naše definicije. Ima li nekog moda da ih postavi na odgovarajuću temu i zaključa glasanje u 01:00?

3. Ураде немојте да постављате док траје ово срање да кочи сајт, померите меч за сутра...

4. Не можемо да се усагласимо сутра. Нисмо кући у исто време.

5. Добро каже Лол, кочи ово, немојте сад.

6. Каже Реме у пола 12 постављате. Поставите само ако сајт ради добро, у супротном одлажемо.

7. У пола 12 постављамо. Сутра нисмо у исто време кући. Јебига. Стављамо у пола 12 па шта буде. :)

8. Пеки д еурокреме, можемо ли ми да поставимо дефиниције у 22:00 или у 22:30... Јел проблем што ће ући у други дан.. Тешко да можемо и ја и Маниак сутра, нисмо кући пре тад.

9. Da objavim dueliste...

EDIT: Peki, ne znamo da l' si tu, il' nisi. Preteče me :)

Srećno, ljudi.

10. Видим да се нисам можда најбоље изразио у претходном посту. Дакле нисам мислио вечерас да их постујемо, него сутра, само касније.. око 22:00, 22:30. Не знам јел то проблем, јер улази у нови дан.. Мада сад видим да почињу неке у то доба, тако да кул...

11. Може, али само ви, да се зна.

12. Peki, pročisti malo prvu stranu. Ima nekih duplih defki, a i nekih bezveznih. Oteraše mi prenos duela na RTS 2.

13. Meč Brdac/Matriks u 18:00.

14. Ja samo da česriram Urradu na više nego zasluženoj pobedi. Čovek je stvarno napisao odličnu defku. Srećno u nastavku takmičenja!

15. Реме/Уррад

Урад - 42:2 -21.00
    Реме - 38:8 - 4.75

Урад уграбио насловну у последњем мечу. Честитке, нови рекорд турнира. :)

16. čestitam*
    kucam sa mobilnog, pa omaših, mala mi je tastatura. :)
    elem, ne mogu sada ja da izbacujem odnos glasova, ali je pobedio u svakom slučaju. I to dosta ubedljivo. Drago mi je što sam učestvovao, bilo je interesantno. Nastaviću da pratim takmičenje. :)

17. Zahvaljujem protivniku na fer i korektnoj borbi, započetoj u relativno teškim uslovima, kao i Pekiju što je ostao na sajtu u sitne sate da zaključi meč.

18. Урад уграбио насловну у последњем мечу. Честитке, нови рекорд турнира. :)

Ajde, grabi naslovnicu. :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.